Radunovic, după scandalul de la meciul cu CFR: “Schimbarea a fost umilitoare”

Carmen Badulescu    Mirela Apostol   
in Liga 1 Betano
16/05/2018, 20:12
Radunovic, după scandalul de la meciul cu CFR: “Schimbarea a fost umilitoare”
Radunovic, după scandalul de la meciul cu CFR

Jucătorul Astrei, Risto Radunovic, a vorbit după scandalul de la meciul cu CFR Cluj:

Schimbat la începutul partidei, jucătorul din Muntenegru a reacţionat nervos şi l-a supărat inclusiv pe patronul Ioan Niculae:

Radunovic, după scandalul de la meciul cu CFR: “O să arăt ce am mai bun”

“Am luat o decizie proastă în acel moment, o greşeală pe care am învăţat acum să nu o mai fac în viitor. Nu vreau să am o imagine proastă în public, sunt profesionist! Trebuie să uit tot ceea ce s-a întâmplat în acel meci, merg mai departe şi mă pregătesc cât pot de bine pentru următoarea partidă. În viaţă, în orice domeniu, se mai întâmplă şi gafe, cert e că voi fi mai puternic.

E decizia antrenorul şi o respect! Ce s-a întâmplat atunci? Schimbarea din minutul 20 a fost umilitoare, de aceea am reacţionat în acel mod. Îmi dau seama acum…şi-mi pare rău. Colegii şi toţi cei din club au fost alături de mine, m-au încurajat şi suportul lor însemnă foarte mult. O să ofer tot ce am mai bun pentru a le mulţumi pe teren”, a spus Radunovic pentru prosport.ro.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG live video se joacă acum. Super duel între Salah și Neymar!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×