Radunovic, eliminat din Universitatea Craiova – Astra Giurgiu! Oaspeții în zece oameni pe final de meci

Alexandru Năstase   
in Astra Giurgiu
10/03/2019, 22:22
Radunovic, eliminat din Universitatea Craiova – Astra Giurgiu! Oaspeții în zece oameni pe final de meci
Risto Radunovic a fost eliminat după ce a faultat în poziție de ultim apărător

Risto Radunovic a fost eliminat în minutul 78 al partidei Universitatea Craiova – Astra Giurgiu, prima din play off-ul Ligii 1 Betano pentru cele două formații. Oltenii au scăpat pe contraatac, a venit pasa către Koljic, dar Radunovic s-a agățat de adversarul său. Arbitrul partidei, Istvan Kovacs nu a stat o clipă pe gânduri. I-a arătat direct cartonașul roșu jucătorului oaspeților care a protestat în timp ce ieșea de pe teren.

Muntenegreanul Risto Radunovic a ajuns la Astra în 2017 și de atunci a prins 35 de partide pentru echipa giurgiuveană. Fundașul stânga și-a lăsat acum echipa în 10 oameni pentru ultimele 10 minute ale întâlnirii din Bănie. De remarcat că Universitatea o conducea pe Astra, scor 1-0,  în momentul în care formația lui Costel Enache a rămas fără un om

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Radunovic, eliminat din Universitatea Craiova – Astra Giurgiu!

Elvir Koljic a fost cel care a marcat golul Universității. Bosniacul a înscris în prima repriză și a ajuns la 13 goluri în tricoul Craiovei. Atacantul a venit anul trecut la Craiova și s-a transformat într-un veritabil om de gol.

  • 78 era minutul în care Radunovic a faultat
Închide ×