Fotbal intern

Steliştii îşi pasează o mulatră! Care e ultimul jucător care a “MARCAT” la frumoasa Agnes!

Mihai Răduţ nu joacă la Steaua, dar face tiki taka în timpul liber cu unul din acţionarii clubului, Lucian Becali, în ceea ce priveşte o mulatră superbă! Răduţ a primit o pasă de toată...
09.11.2013 | 20:01

Mihai Răduţ nu joacă la Steaua, dar face tiki taka în timpul liber cu unul din acţionarii clubului, Lucian Becali, în ceea ce priveşte o mulatră superbă! Răduţ a primit o pasă de toată frumuseţea, pe numele său Agnes Matoko şi nu a iertat! A înscris cu foc! Cel puţin aşa rezultă din pozele realizate de cancan.ro, care l-au surprins pe Răduţ în tandreţuri cu frumoasa mulatră!

Astfel, în urmă cu cîteva zile, atunci cînd a făcut-o lată inclusiv cu Cristi Tănase, petrecînd cu vodcă şi femei într-un pub din Bucureşti (VEZI DETALII), fotbalistul Stelei s-a întîlnit la un restaurant cunoscut din Herestrău cu Agnes Matoko, o mulatră care în trecut a fost împreună cu Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali.

Frumoasa mulatră este nepoata unui general celebru în Congo: Bouissa Matoko. Ea este fiica unei femei din Moldova, Doina, şi a unui tată african pe nume Casimir Matoko, acum director al Trezoreriei statului Congo.

agnes1agnes2agnes4agnes5agnes6

 

 

Tags: