News

Raed Arafat, amenințat cu moartea pe Facebook: ”Eu o să fiu acela care o să vă îngroape!” Poliția, verificări în acest caz. Update

14.07.2020 | 14:05
Raed Arafat amenintat cu moartea pe Facebook Eu o sa fiu acela care o sa va ingroape Politia verificari in acest caz Update
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 14:05. La câteva ore după ce Raed Arafat a fost amenințat cu moartea printr-un mesaj postat de Facebook de către un adept al teoriei conspirației, Poliția Română a început verificările, conform HotNews.

Raed Arafat, secretatul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, a fost amenințat cu moartea într-o postare pe site-ul de socializare Facebook.

ADVERTISEMENT

Amenințarea vine din partea unui adept al teoriei conspirației potrivit căreia COVID-19 nu există. Mesajul extrem de grav publicat pe rețeaua de socializare a devenit viral, primind mii de distribuiri până în momentul în care a fost șters.

Raed Arafat a fost amenințat cu moartea

Un cetățean spune, pe pagina sa de socializare, că ”a primit dreptul de a ucide” și că ”îl va îngropa pe Arafat într-un mormânt de piatră”.

ADVERTISEMENT

Autorul amenințării mai susține că Arafat ar fi ”condamnat la moarte în Palestina” și că ar fi comis ”crime împotriva cetățenilor români” și spune că prin depunerea jurământului militar ”a primit dreptul de a ucide în numele țării și poporului român”.

”În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român! Domnule Raed Arafat!

ADVERTISEMENT

O să fiu EU acela care o sa va îngroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.r.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, se arată în mesajul postat de Raul Coltor, pe Facebook.

Peste 1.500 de distribuiri ale mesajului

Înainte să fie ștearsă, postarea avea peste 1.100 de reacții şi fusese distribuită de peste 1.500 de ori. Vezi AICI postarea.

ADVERTISEMENT

Pe contul de Facebook al bărbatului care a postat amenințarea cu moartea la adresa medicului Arafat există multe articole cu iz daco-legionar, citate din Corneliu Zelea Codreanu sau invitații la proteste contra măsurilor anti-COVID.

ADVERTISEMENT
Tags: