News
notix pixel id

Raed Arafat, avertisment pentru pacienții care refuză internarea, deși au forme grave de Covid: “Se condamnă singuri la moarte”

Raed Arafat a transmis un mesaj dur pentru bolnavii de Covid în stare gravă care refuză internarea în spital.
24.10.2021 | 14:33
Raed Arafat, avertisment pentru pacienții care refuză internarea, deși au forme grave de Covid:
Raed Arafat, avertisment pentru pacienții care refuză internarea, deși au forme grave de Covid: "Se condamnă singuri la moarte" - Foto: Inquam Photos / George Călin
ADVERTISEMENT

Raed Arafat are un mesaj dur pentru bolnavii de Covid care refuză internarea în spital şi tratamentul medicilor, deşi sunt în stare gravă.

Într-o declarație susținută duminică, 24 octombrie, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a precizat că aceste persoane se ”condamnă la moarte”.

Afirmația lui Raed Arafat a fost făcută la Maratonul de vaccinare din Bucureşti. Peste 125 de mii de românii s-au vaccinat în ultimele 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Raed Arafat, despre persoanele în stare gravă care refuză internarea în spital: “Se condamnă singuri la moarte”

Bolnavii infectați cu Covid care nu vor să se interneze, chiar dacă starea lor de sănătate se degradează din ce în ce mai tare, se condamnă la moarte, este opinia șefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

”Înseamnă că se autocondamnă. Dacă sunt în stare gravă şi încă ascultă aceste sfaturi de a nu se interna, de a nu primit tratamentele, însemană că se condamnă singuri la moarte, nu la altceva”, a declarat Raed Arafat.

ADVERTISEMENT

Șeful DSU a afirmat că ar fi bine să se ajungă la spital înainte de a se ajunge în stare gravă.

De ce se intră Biserici fără certificat verde? Raed Arafat: ”Această activitate este una esențială cum este să te duci la alimentară sau la farmacie”

Șeful DSU, Raed Arafat, a spus că nu s-au interzis activitățile religioase deoarece există o decizie CNSU în acest sens și se merge numai pe impunerea purtării măștii și a obligației ca între persoane să fie măcar doi metri distanță.

ADVERTISEMENT

”Știu că situația cu bisericile a tot fost discutată.

Este decizia CNSU de a lăsa activitatea din biserici să se desfășoare, dar cu limitare de doi metri pătrați pentru o persoană și bineînțeles cu mască.

Este o decizie, s-a discutat și s-a hotărât că pentru această activitate este una esențială dintr-un anumit punct de vedere, cum este să te duci la alimentară sau la farmacie”, a explicat șeful DSU la Digi24.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri