News

Raed Arafat, devastat de durere! Anunțul trist făcut de șeful departamentului pentru Situații de Urgență

19.08.2020 | 13:04
Raed Arafat devastat de durere Anuntul trist facut de seful departamentului pentru Situatii de Urgenta
ADVERTISEMENT

Raed Arafat este devastat de durere după moartea maiorului Ion Petre, din cadrul Serviciului Logistic al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București-Ilfov.

Secretarul de stat, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care a transmis condoleanțe familiei și colegilor maiorului Ion Petre.

ADVERTISEMENT

Înainte ca Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă să scrie pe facebook, cei de la ISU îi transmiteau emoționant fostului lor coleg un ”drum lin câtre cer”.

 Raed Arafat, mesaj trist pe Facebook

”Condoleanțe familiei și colegilor”, a scris Raed Arafat pe pagina lui de facebook.

Reprezentanţii ISU București au anunțat pe o rețea socială moartea pompierului și au lăsat cuvinte pline de amărăciune după trecerea în neființă a colegului lor.

ADVERTISEMENT
Ion Petre, Raed Arafat devastat
Ion Petre ISU București. Raed Arafat devastat de durere! Sursa Foto: Facebook

„Am pierdut astăzi un pompier, un camarad, un prieten. Maiorul Ion Petre din cadrul Serviciului Logistic al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București-Ilfov a trecut la cele veșnice. John, așa cum era cunoscut de toți din marea familie a pompierilor, și-a câștigat de-a lungul timpului respectul, prețuirea colegilor prin latura sa umană, prezentă indiferent de situație, la bine și la greu. Gândul nostru se îndreaptă astăzi către John și familia lui. Drum lin către Cer, stimate camarad!”, au scris cei de la ISU.

Recent Raed Arafat a fost atacat dur de Gigi Becali după problemele avute de FCSB cu patru jucători depistați cu noul coronvirus.

ADVERTISEMENT

„Dacă te iei după Arafat, distrugi ţara! Mă iau după el? Tot ce face e ilegal şi neconstituţional. Dacă ne luăm după el, ajungem la balamuc. Lasă, mă, că nu stăm după ei, noi mergem să jucam meciuri. Stau sute de mii de oameni la plajă. Vii tu acum şi zici că pentru 4 asimptomatici trebuie să stea ceilalţi 25 în carantină(…)”, a declarat patronul de fotbal.

Secretarul de stat, Raed Arafat, afirmă că restricțiile pe care le-au impus autoritățile din România sunt relativ mici față de cele impuse de alte țări, iar regulile trebuiesc respectate cu strictețe.

ADVERTISEMENT

Numele lui Arafat a fost menţionat recent de omul de afaceri Mohammad Murad, care a dezvăluit că a avut câteva divergenţe majore cu şeful DSU.

 

ADVERTISEMENT