News

Raed Arafat, reacție fermă după petrecerea la care Andreea Esca s-ar fi infectat cu COVID-19: „Poliția va lua măsuri”

13.07.2020 | 22:24
Raed Arafat reactie ferma dupa petrecerea la care Andreea Esca sar fi infectat cu COVID19 Politia va lua masuri
ADVERTISEMENT

Peisajul mediatic este deja împânzit de zvonuri potrivit cărora Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor Pro TV și una dintre figurile care se identifică, practic, cu postul din Pache Protopoescu, în echipa căruia se află încă de la lansare, ar fi infectată cu noul coronavirus.

În urmă cu câteva zile, jurnalista ar fi luat parte la o  petrecere organizată cu ocazia deschiderii resortului Novum by the Sea din stațiunea Olimp. La eveniment a fost prezentă și fiica sa, Alexia, alături de alte aproximativ 50 de persoane, majoritatea din lumea showbiz-ului, printre care și Delia, care a susținut un concert împreună cu trupa sa.

ADVERTISEMENT

În imaginile postate de creatoarea de modă Adina Buzatu se vede clar că toată lumea s-a distrat pe cinste și a „uitat” total de măști sau distanțare. Nici măcar personalul care a servit băuturile și mâncarea nu părea preocupat de respectarea legilor.

Raed Arafat a confirmat ancheta Poliției după petrecerea la care Andreea Esca s-ar fi infectat cu COVID-19

Poliția Română s-a sesizat după apariția clipului video publicat în mediul online și a solicitat IPJ Constanța să demareze o anchetă, lucru confirmat inclusiv de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

ADVERTISEMENT

Totodată, acesta a reluat îndemnul adresat populației în cele aproape șase luni de la declanșarea epidemiei în România: acela de a respecta normele sanitare. În caz contrar, riscă să „învețe pe pielea lor” cât de gravă este, de fapt, această boală a cărei existență mulți continuă chiar și acum să o nege.

Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul”, a declarat Raed Arafat la TVR.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea se amuză pe seama Andreei Esca după ce s-a zvonit că aceasta ar avea coronavirus

Vestea că Andreea Esca ar fi infectată cu noul coronavirus după petrecerea de la Olimp a fost un bun prilej pentru rivalii din Antene să se amuze copios pe seama știristei. Printre cei care au luat-o în derâdere după această pățanie se numără și Mircea Badea, realizatorul emisiunii În Gura Presei.

Covidesca”, a scris acesta pe contul său de Twitter, stârnind amuzamentul multora dintre prietenii săi virtuali. Unii au fost, însă, mai sceptici și l-au avertizat că e posibil să aibă de-a face cu un fake news.

ADVERTISEMENT

Poate e fake news”, i-a scris un internaut prezentatorului TV, punctul său de vedere fiind susținut și de alți urmăritori. Un lucru e cert, însă, postul din Pache Protopopescu a confirmat că o parte din angajații săi au fost testați pozitiv cu noul virus. Bineînțeles, identitatea nu le-a fost dezvăluită, motiv pentru care nu știm dacă printre ei se numără și Andreea Esca.

ADVERTISEMENT