Sporturi

Rafa Nadal a venit să o felicite pe Taylor Townsend după victoria cu Simona Halep! „Este incredibil să vezi așa ceva”

03.09.2019 | 20:34
Rafa Nadal a venit sa o felicite pe Taylor Townsend dupa victoria cu Simona Halep Este incredibil sa vezi asa ceva

Taylor Townsend a povestit ce s-a întâmplat după meciul în care a eliminat-o pe Simona Halep de la US Open. După confruntare, americanca a fost felicitată chiar de Rafa Nadal și a rămas uimită de atenția de care a avut parte. Parcursul lui Townsend a fost oprit de Bianca Andreescu în optimile de finală, în urma unei partide încheiate în 57 de minute, după 3 seturi, 6-1, 4-6 și 6-2.

Întâlnirea dintre Taylor Townsend și Rafa Nadal

La sfârșitul partidei dintre Taylor Townsend și Simona Halep, încheiat cu victoria jucătoarei din State, Rafa Nadal a venit să o felicite: „După victoria în fața Simonei Halep s-au schimbat multe lucruri. Am căpătat mai multă atenție. Spre exemplu, Rafa a venit la mine și m-a felicitat pentru victorie, dar și pentru felul în care am jucat. Am zis ‘Dumnezeule!’ Este incredibil să vezi așa ceva, că lumea tenisului apreciază ceva ce nu este neaparat firesc”.

Taylor Townsend a învins-o pe Simona Halep în 3 seturi: 6-2, 3-6, 7-6, și a eliminat-o și pe Sorana Cîrstea, în partida imediat următoare, în două seturi 7-5, 6-2. A fost prima victorie a americancei împotriva Simonei, ele disputând în total 3 partide până la disputa de la US Open.

  • 93 este poziția pe care o ocupă Taylor Townsend în clasamentul WTA
  • 23 de ani a împlinit Taylor Townsend pe 16 aprilie
Taylor Townsend, jucătoarea care a învins-o pe Simona Halep. Sursă foto: hepta.ro
Taylor Townsend, jucătoarea care a învins-o pe Simona Halep. Sursă foto: hepta.ro

I-a cerut sfaturi lui Halep chiar înainte de meci

Simona Halep a dezvăluit ce a discutat cu adversara sa, chiar înainte de meciul direct: „A venit în vestiar și m-a întrebat ce trebuie să facă pentru a deveni mai bună. Și a reușit acum. Data viitoare nu voi spune nimic. Nu o să spun ce i-am zis. Nu mai. Este greșit ce am spus. Am fost surprinsă și mi-a placut că m-a intrebat. Cred că a jucat cu adevărat grozav, a fost inspirată la fiecare minge. A venit mult la fileu și nu a ratat mult. Este incredibil! De asemenea, returul meu a fost slab deoarece nu am putut simți ritmul unei stângace”.

„Apoi cred că am greșit și tactic. Poate că trebuia să folosesc mai multe loburi când venea la fileu. Nu am fost deloc inspirată, dar am luptat. Credeam că o să câștig când am revenit, dar câteodată nu iți iese. Sunt puțin supărată din cauza tacticii și din cauza felului în care am jucat, dar nu este o dramă”, a mai spus românca.

  • „A jucat foarte bine si a meritat sa castige deoarece a dat totul. Am mai jucat de cateva ori cu ea si stiam cum joaca, insa acum s-a schimbat. A venit de multe ori la fileu si a fost difierit. In setul secund eram intr-un punct in care nu mai stiam ce sa schimb” – Simona Halep
  • 27 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie