Fotbal international

Rafa Nadal a vorbit despre plecarea lui Iniesta de la Barcelona

24.04.2018 | 10:10
Rafa Nadal a vorbit despre plecarea lui Iniesta de la Barcelona
Rafa Nadal are un respect deosebit pentru Andres Iniesta

Numărul 1 mondial în tenisul masculin, Rafa Nadal, a vorbit despre plecarea lui Andres Iniesta în vară, de la Barcelona. Catalanul a acceptat să meargă în prima divizie din China, unde va juca la Chongqing Lifan.Iniesta pune astfel capăt unei perioade de 16 ani petrecută în culorile blau-grana.

Rafa Nadal, al cărui unchi, Miguel Angel Nadal, a jucat ani buni în centrul apărării Barcelonei, nu este simpatizant al echipei catalane. Dimpotrivă, se află exact la polul opus în privinţa preferinţelor fotbalistice, fiind mare fan Real Madrid şi nu de puţine ori a apărut în imagini pe Santiago Bernabeu sau alături de unele dintre vedetele lui Zinedine Zidane, inclusiv Cristiano Ronaldo.

Rafa Nadal crede că trebuie respectată decizia lui Iniesta

Cu toate acestea, Rafa, acordă un mare respect valorilor din tabăra Barcelonei, iar pe Andres Iniesta îl include în această categorie. Aşa încât la aflarea veştii că Iniesta va pleca Nadal a avut numai cuvinte de preţuire pentru metronomul din linia mediană a marii rivale.

Dacă decizia lui e să plece, trebuie respectată, dar nu e ca şi cum e un lucru care se întâmplă în fiecare weekend. E un moment deosebit. Andres e un model pentru toţi tinerii şi pentru societate, în general. Nu a făcut încă anunţul oficial, dar dacă va pleca trebuie să aibă întregul suport al nostru, al suporterilor. Nu trebuie pusă la îndoială o astfel de hotărâre niciun moment, e o chestiune care îl priveşte doar pe el. Iniesta a făcut atât de multe lucruri fantastice în carieră, mereu a arătat respect şi naturaleţe

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri