Sporturi

Rafa Nadal, rege pe zgură! Victorie cu Nishikori și titlul 11 la Monte Carlo

22.04.2018 | 17:20
Rafa Nadal rege pe zgura Victorie cu Nishikori si titlul 11 la Monte Carlo
ADVERTISEMENT

Update, ora 17:25 / Rafael Nadal rămâne campion la Monte Carlo. A câștigat finala contra lui Kei Nishikori, scor 6-3, 6-2, și obține al 11-lea său titlu în Principat. Rafa este aproape imposibil de învins pe zgură, a ajuns la 36 de seturi câștigate consecutiv. Cu acest succes, Nadal rămâne lider mondial și pentru următoarea săptămână.


Rafa Nadal – Kei Nishikori ATP Monte Carlo finala Live Video. Rafa Nadal joacă acum pentru al 11-lea titlu de Masters la Monte Carlo. Adversar îi este japonezul Kei Nishikori.

ADVERTISEMENT

6-2. Game, set, meci.

5-2. Nishikori își face serviciul.

5-1. Nadal, un nou game.

4-1. Un nou break pentru Nadal.

3-1. Game pentru Nadal

2-1. Break reuşit de Nadal.

1-1. Game facil pentru Nadal.

0-1 Nishikori îşi face serviciul în startul setului doi.


6-3. Nadal închide prima manşă.

5-3. Game Nishikori.

5-2. Nadal îşi face serviciul după ce salvează o minge de break.

4-2. Break Nadal, care se desprinde.

3-2. Nadal îşi face serviciul.

2-2. Rebreak reușit de Nadal.

1-2. Nishikori face break.

1-1. Nishikori își face serviciul după un game prelungit.

1-0. Game fără probleme pentru Nadal.

Rafa Nadal – Kei Nishikori ATP Monte Carlo finala Live Video. Rafa Nadal și-a demonstrat încă o dată supremația pe zgură și l-a învins fără emoții pe Grigor Dimitrov, scor 6-4, 6-1, și a obținut calificarea în ultimul act la Monte Carlo pentru a 12-a oară în carieră. Dintre acestea, ibericul a câștigat nu mai puțin de 10. Ultimul trofeu a venit chiar anul trecut, după o finală cu Albert Ramos Vinolas. Și de această dată, Nadal are un adversar surpriză.

În finala de la Monte Carlo, Rafa Nadal îl va înfrunta pe japonezul Kei Nishikori, cel care a obținut o calificare surprinzătoare. Deși venea după o lungă perioadă în care a lipsit din cauza unor accidentări, niponul pare să fi revenit la cea mai bună formă. L-a învins pe Alexander Zverev, locul 4 ATP, scor 3-6, 6-3, 6-4. Partida se va disputa duminică după-amiază, de la ora 15:30.

ADVERTISEMENT

Rafa Nadal – Kei Nishikori ATP Monte Carlo finala Live Video. Nishikori a câștigat ultimul meci direct

Rafa Nadal – Kei Nishikori ATP Monte Carlo finala Live Video. Rafa Nadal și Kei Nishikori s-au mai înfruntat de 11 ori, cu asiaticul învingător ultima dată, în vara lui 2016, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, unde a câștigat medalia de bronz. Tot din 2016 vine și ultimul succes al lui Nadal, în finala turneului de la Barcelona. De altfel, ibericul are nu mai puțin de nouă victorii în fața lui Nishikori.

Rafa Nadal – Kei Nishikori ATP Monte Carlo finala Live Video. Rafa Nadal este obligat să câștige în finala de la Monte Carlo dacă vrea să își apere prima poziție în ierarhia ATP, în fața lui Roger Federer. Dacă Nishikori se impune în ultimul act al turneului de Masters, Roger Federer revine ca lider, chiar fără să joace. Novak Djokovic este singurul jucător care a reușit să îl învingă pe Nadal într-o finală la Monte Carlo, în minimum de seturi, meci care a avut loc în 2013.

ADVERTISEMENT
Tags: