Sporturi

Rafa Nadal, laude pentru Halep. “Îmi plac astfel de oameni”

10.06.2018 | 23:06
Rafa Nadal, laude pentru Simona Halep. O consideră o mare luptătoare

Câştigător duminică pentru a 11-a oară a turneului de la Roland Garros, spaniolul Rafa Nadal are numai laude pentru Simona Halep. Ibericul a făcut din nou un meci magnific şi s-a impus cu 3-0 în faţa austriacului Dominic Thiem, deşi în setul al treilea a avut probleme medicale la braţ. Nadal a devenit efectiv legenda Openului francez, performanţa sa fiind ieşită din comun.

El a vorbit şi despre succesul Simonei Halep în faţa americancei Sloane Stephens. Nadal are numai cuvinte de apreciere, în special pentru dârzenia de care a dat dovadă Simona, care a luptat fantastic şi a reuşit să revină după 0-1 la seturi şi 0-2 în actul secund, pentru primul ei triumf într-un turneu de Grand Slam.

Rafa Nadal, factor motivator pentru Simona Halep

Este o mare luptătoare şi o persoană care munceşte mult. Îmi plac astfel de oameni şi merită din plin succesul“a spus Rafa Nadal, dar şi constănţeanca are un cult pentru jucătorul spaniol, care reuşeşte să o încarce pozitiv de câte ori asistă pe viu sau la TV la meciurile lui – a dezvăluit Horia Tecău într-o intervenţie la un post de televiziune.

Rafa Nadal, laude pentru Simona Halep. Şi Simonei îi place tenacitatea ibericului şi se motivează văzând meciurile lui
Rafa Nadal, laude pentru Simona Halep. Şi Simonei îi place tenacitatea ibericului

Simonei îi face bine când merge să se uite la Nadal. Se motivează văzând determinarea lui Nadal şi efortul pe care îl depune, atitudinea lui. De aceea se duce mereu la meciurile lui, la Roland Garros, să îl privească. Ştiu că şi sfaturile lui Ion Ţiriac o ajută şi aşa s-a relaxat ea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri