Cele mai citite

Video. Rafael Nadal revine! Toni Nadal: “Acesta este obiectivul său”

Rafael Nadal este aproape de revenire în circuitul profesionist de tenis, susţine unchiul său, Toni Nadal.
18.03.2018 | 14:23
Video. Rafael Nadal revine! Toni Nadal:
ADVERTISEMENT

Ibericul este în acest moment departe de acţiunea din ATP după ce s-a retras de la Australian Open în sferturile de finală contra lui Marin Cilic acuzând probleme la şold, iar mai apoi înainte de primul meci la Acapulco împotriva bunului său prieten, Feliciano Lopez. Totuşi, se pare că recuperarea merge conform planului, iar Rafa este aproape de revenire.

Recent, spaniolul a postat pe contul personal de Instagram un videoclip în care se relaxează în piscină, anunţându-şi suporterii că recuperarea se desfăşoară în parametri normali. Spania va întâlni Germania în Cupa Davis luna viitoare (6-8 aprilie) şi conform spuselor lui Toni Nadal, Rafa are de gând să participe la acest eveniment. 

ADVERTISEMENT
 

Cada día mejor / Improving everyday

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on

Toni Nadal: “Acesta este obiectivul lui”

“Am vorbit cu el, iar obiectivul său este să joace. Dacă se recuperează, atunci cu siguranţă va juca”, a mărturisit de curând Toni Nadal. Parcursul grozav al ibericului în circuitul ATP a fost în ultima vreme împiedicat constant de leziuni care necesită timp departe de terenul de tenis. Toni Nadal a recunoscut că nepotul său a petrecut ultimul deceniu luptând împotriva problemelor fizice: “Din 2005, nepotul meu trăieşte în continuu cu durere şi o alină cu analgezice.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri