ADVERTISEMENT
Sporturi

Rafa Nadal se căsătorește! Invitații, obligați să-și lase telefoanele la intrare. Destinația de lux aleasă de spaniol + lista vedetelor chemate

Autor: Andrei Șchiopu | 19.10.2019 | 15:46
Rafa Nadal se căsătorește cu Maria Perello. Sursă foto: hepta.ro

Rafa Nadal se căsătorește cu Maria Perello, după o relație de 14 ani. La nuntă, ibericul a pus câteva restricții, printre care se numără și accesul interzis cu telefonul mobil. Destinația aleasă de Nadal este una cu adevărat de lux și anume „La Fortaleza” din Punta Avancada din peninsula Pollenca, locul unde s-a cunoscut cu Maria.

ADVERTISEMENT

Nunta lui Nadal, evenimentul principal din Spania! Invitații, obligați să-și lase telefoanele la intrare

La nunta lui Rafa Nadal, invitații nu vor avea voie să stea pe telefoanele mobile și vor fi obligați să le lase la intrare, dar vor putea admira peisajul suberb al locației alese de campionul de la Roland Garros și US Open. În „La Fortaleza”, mai multe celebrităţi şi-au făcut nuntă, printre care și Gareth Bale, starul lui Real Madrid, dar și Rudy Fernandez, unul dintre cei mai buni jucători de baschet ai ibericilor din istorie.

Au fost luate mai multe măsuri de siguranță și pentru acest lucru Nadal a apelat la o firmă specializată de securitate. Niciun avion sau dronă nu va avea voie să survoleze deasupra locației, în caz contrar amenda ar fi între 30.000 și 50.000 de euro, iar angajații restaurantului au semnat un contract de confidențialitate, prin care au fost de acord să nu dezvăluie informații presei.

ADVERTISEMENT
Locația de lux aleasă de Rafa Nadal: „La Fortaleza”
Locația de lux aleasă de Rafa Nadal: „La Fortaleza”

Lista de invitați! Cristiano Ronaldo a fost chemat

Rafa Nadal a invitat 350 de persoane, printre care și Regele Juan Carlos al Spaniei, Julio și Enrique Iglesias, Pau Gasol, Iker Casillas și Cristiano Ronaldo. De asemenea, Carlos Moya, antrenorul lui Rafa și Feliciano Lopez, directorul sportiv al turneului de la Madrid au fost invitați de Nadal. La mese, invitații vor fi avea la dispoziție un meniu cu stele Michelin, spre deliciul invitațiilor.

Maria Perello. Sursă foto: hepta.ro
Maria Perello. Sursă foto: hepta.ro

Ca o glumă, Academia de Tenis a lui Rafa Nadal a postat un mesaj pe Twitter în care îi oferea un job de antrenor lui Roger Federer, după ce elvețianul a declarat că ar vrea să învețe tenis la Academia ibericului. „Salut Roger Federer! Poți să ne trimiți CV-ul tău? Ai cunoștințe în limba spaniolă? Îți mulțumim în avans”, a fost mesajul postat de Rafa Nadal’s Academy.

ADVERTISEMENT
  • 33 de ani a împlinit Rafa Nadal pe 3 iunie
  • 31 de ani a împlinit Maria Perello pe 7 iulie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!