Life

Rafa Nadal va deveni tată! Primele informații despre sarcina partenerei sale, Mery Perello

Tenismenul Rafael Nadal va deveni tată! Sportivul și partenera lui, Mery Perello, așteaptă primul lor copil. Informația a fost răspândită de presa spaniolă în toată lumea.
15.06.2022 | 16:07
Rafa Nadal va deveni tata Primele informatii despre sarcina partenerei sale Mery Perello
Rafa Nadal și Mery Perello sunt împreună de 18 ani. Foto: Hola!
ADVERTISEMENT

Bucurie mare în viața tenismenului Rafael Nadal! Spaniolul și femeia vieții sale, Mery Perello, vor deveni în curând părinții primului lor copil.

Rafael Nadal, tată de băiat. Soția e însărcinată în 5 luni

Cel mai laureat tenismen spaniol al tuturor timpurilor și soția lui sunt extrem de bucuroși că vor avea rolul de părinți, nevasta lui aflându-se în al doilea trimestru de sarcină.

ADVERTISEMENT

Revista spaniolă Hola! a dat în premieră această informație, preluată apoi de mai toate agențiile și televiziunile de la Madrid, printre care și cotidianul El Pais.

Publicația glossy a prezentat câteva imagini cu sportivul și Mery pe un vas, iar în respectivele fotografii se vede foarte clar burtica soției tenismenului.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la El Pais au stat de vorbă cu apropiații lui Nadal, însă aceștia s-au ferit să ofere declarații despre această știre.

Conform informațiilor furnizate de presa spaniolă, se știu deja câteva detalii despre sarcina lui Mery. Femeia se află în luna a cincea, iar aceasta va aduce pe lume un băiețel.

ADVERTISEMENT

S-au căsătorit acum trei ani, iar la nuntă a participat și fostul rege al Spaniei

Rafael Nadal (36 de ani) și Mery (34) sunt împreună de mai bine de 18 ani. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul surorii sportivului, Maribel, care este o foarte bună prietenă a lui Mery.

Cuplul și-a oficializat relația și în fața lui Dumnezeu în urmă cu trei ani. Perechea s-a căsătorit în Mallorca, tărâmul natal al lui Nadal, pe o moșie de pe insula Sa Fortaleza.

ADVERTISEMENT

Ceremonia, dar și petrecerea, au fost private, însă ulterior s-au strecurat câteva fotografii și în presă, evenimentul fiind unul de aur pentru jurnaliști.

La slujba religioasă au participat o serie de celebrități spanioli, printre care și unii tenismeni. Rafa Nadal a petrecut alături de David Ferrer, Feliciano Lopez și Carlos Moya. Aceștia au ajuns la party în autobuz, cu excepția invitatului principal, fostul rege al Spaniei, Juan Carlos I, care a mers cu propria sa mașină.

Rafa și Mery, surprinși pe un iaht. Foto: Revista Hola!

Cine e și cu ce se ocupă Mery Perello

Soția lui Nadal, Mery Perello, este o figură destul de discretă chiar și pentru presa din Spania. Femeia s-a născut în Manacor și este fiica unui constructor și a unei funcționare publice în administrația din localitatea baleară.

A studiat Administrarea Afacerilor la Universitatea Insulelor Baleare și a devenit PR la compania Endesa. După aceea, Mery s-a mutat la Londra, unde a semnat cu IMG, una din principalele multinaționale care se ocupă de marketingul sportiv.

În anul 2012 a devenit directoare de proiecte în cadrul organizației non-profit a soțului ei, Fundația Rafael Nadal.

 

ADVERTISEMENT
Tags: