Sporturi

Rafael Nadal a izbucnit în lacrimi după calificarea în finala Australian Open! Momente emoţionante după victoria cu Tsitsipas! Video

24.01.2019 | 19:09
Rafael Nadal a izbucnit in lacrimi dupa calificarea in finala Australian Open Momente emotionante dupa victoria cu Tsitsipas Video

Rafael Nadal s-a calificat în finala de la Australian Open, iar spaniolul a fost vizibil emoţionat şi a izbucnit în lacrimi după victoria cu Stefanos Tsitsipas. Ibericul l-a învins pe tenismenul grec, scor 6-2, 6-4, 6-0, şi ar putea să joace împotriva lui Novak Djokovic în ultimul act al turneului de la Melbourne.

La finalul meciului cu Stefanos Tsitsipas, Rafael Nadal a izbucnit în lacrimi pe drumul spre vestiare. Tenismenul spaniol este la a patra finală la Australian Open, unde a câştigat trofeul în 2009, când l-a învins pe Roger Federer în cinci seturi. Ibericul l-ar putea întâlni pe Novak Djokovic în ultimul act, sârbul urmând să joace vineri cu Lucas Pouille în semifinale.

Rafael Nadal a izbucnit în lacrimi după calificarea în finala Australian Open: “Nu-mi imaginam să ajung aici”

Rafael Nadal a izbucnit în lacrimi după calificarea în finala Australian Open, iar la finalul meciului cu Stefanos Tsitsipas a declarat că nu-şi imagina că va avea un parcurs atât de lung. Tenismenul de 32 de ani nu a participat la turneul de la Brisbane după ce nu a primit acceptul medicilor. În plus, spaniolul l-a lăudat pe Stefanos Tsitsipas, despre care a spus că face parte din noua generaţie care vrea să câştige titluri majore.

“A trebuit să iau o decizie grea când am ales să nu joc la Brisbane şi nu-mi imaginam să ajung până aici. Încă de la început m-am simţit bine şi vreau să le mulţumesc spectatorilor care au fost alături de mine, dar şi membrilor din staff-ul tehnic. Finala asta este un premiu pentru mine. Noua generaţie deja a ajuns aici şi Stefanos a demonstrat asta în acest meci. Îşi doresc să câştige titluri importante şi le doresc mult succes în viitor. Abia aştept să îl întâlnesc din nou la următoarele turnee”, a declarat Rafael Nadal la finalul meciului cu Stefanos Tsitsipas.

Tags: