Nadal a răbufnit: “Vorbiţi despre tenis, nu despre Cristiano Ronaldo”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
06/04/2018, 21:08
Nadal a răbufnit: “Vorbiţi despre tenis, nu despre Cristiano Ronaldo”

Jurnaliştii spanioli au trecut repede peste întrebările despre tenis şi au ajuns la ceea ce consideră evenimentul săptămânii: golurile marcate de Cristiano Ronaldo în poarta celor de la Juventus, în sferturile de finală din Liga Campionilor.

Deşi este cunoscut ca un mare fan al celor de la Real Madrid, Rafael Nadal a fost deranjat că jurnaliştii au insistat pe aceste întrebări în cadrul conferinţei de presă organizată la Valencia, după meciul în care el a trecut de Philipp Kohlschreiber.

Rafael Nadal îl înfruntă pe Alexander Zverev duminică

“OK, a fost o prestaţie uimitoare. Dar cred că deja s-a vorbit foarte mult despre asta în această săptămână. Acesta este un eveniment de tenis, deci haideţi să vorbim despre tenis, nu despre Cristiano Ronaldo”, le-a transmis Rafa jurnaliştilor spanioli.

În privinţa duelului contra Germaniei, Rafa Nadal spune că s-a simţit excelent la revenire, la Valencia, în faţa fanilor spanioli. “Sunt entuziasmat, este mereu emoţionant să joc acasă. Am aşteptări mari de la această confruntare. Sunt foarte motivat, mai ales că joc alături de vechi prieteni”.