Rafael Nadal, declaraţii înaintea revenirii pe terenul de tenis: “Am plâns de frustrare”

Irina Aldea   
in Sporturi
05/04/2018, 11:58
Rafael Nadal, declaraţii înaintea revenirii pe terenul de tenis: “Am plâns de frustrare”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Rafael Nadal conduce echipa Spaniei împotriva Germaniei în confruntarea din sferturile de finală ale Cupei Davis. Nadal îşi doreşte să dea tot ce e mai bun pentru a reveni la nivelul pe care un lider mondial îl pretinde după ce o accidentare l-a oprit pe iberic din a evolua la trei turee în ultimele luni (Acapulco, Indian Wells şi Miami).

Într-un interviu acordat în presa din Spania, Nadal a comentat şi revenirea sa pe locul de lider mondial, surprinzând prin declaraţia sa: “Ca să fiu sincer, nici măcar nu ştiam că m-am întors pe locul 1. Anul trecut am fost entuziasmat să închei anul în fruntea clasamentului”, a afirmat spaniolul. Cu toate acestea, revenirea pe primul loc este doar un pas în relansarea sezonului. Nadal a vorbit şi despre cât de greu i-a fost în ultimele luni petrecute departe de terenul de tenis: “Acum sper doar ca organismul meu să răspundă bine pentru că de la Shanghai am avut cinci luni complicate”, a mai afirmat ibericul.

Rafael Nadal: “Am plâns de frustrare!”

“Când m-am recuperat după accidentarea la genunchi, în Australia am fost afectat de leziunea de la muşchii lombari şi am plâns de frustrare, la fel şi în Acapulco. Sunt foarte nerăbdător să joc din nou şi mă aflu aici ca să încerc s-o fac. Nu ştiu dacă voi juca vineri, vom vedea. Sincer, aş fi preferat să joc mai puţine turnee de Mare Şlem pentru a suporta mai puţină durere. În întreaga mea carieră am ratat mai multe turnee decât au făcut-o adversarii mei. Accidentările sunt o realitate pentru sportivi, dar ele înseamnă competiţii ratate care nu se mai întorc niciodată. În viitor, vreau doar să fiu fericit, sănătos şi să fiu înconjurat de oamenii pe care-i iubesc. Şi, desigur, să joc tenis cât de mult pot”, a mai spus Rafael Nadal.

Închide ×