Sporturi

Rafael Nadal, dialog emoționant cu un bolnav de COVID-19: „Sunt momente critice”. Video

17.04.2020 | 21:32
Rafael Nadal dialog emotionant cu un bolnav de COVID19 Sunt momente critice Video
ADVERTISEMENT

Rafael Nadal a purtat o discuție cu un pacient infectat cu coronavirus, care se afla în spital, în Spania, țara europeană cel mai afectată de coronavirus.

Rafael Nadal, videoconferință cu un bolnav de COVID-19

Rafael Nadal este unul dintre cei mai mari sportivi ai Planetei, dar de cele mai multe ori nu impresionează doar prin performanțele reușite pe terenul de tenis.

ADVERTISEMENT

Sportivul a purtat o discuție, prin intermediul videoconferinței, o discuție cu un pacient infectat cu coronavirus, care se afla în spital.

În aceste momente critice, cel mai important este să reușim să ne păstrăm speranța că totul va fi bine și să rămânem motivați”, a transmis Rafael Nadal.

ADVERTISEMENT

În această perioadă, numărul doi din ierarhia ATP a donat în repetate rânduri către spitalele din Spania, țara europeană unde au fost înregistrate cele mai multe cazuri de infectare cu coronavirus.

De asemenea, în urmă cu un an și jumătate, Rafael Nadal a contribuit activ la rezolvarea situației dramatice din Mallorca, orașul său natal, puternic lovit de inundații.

ADVERTISEMENT

Rafael Nadal, un trofeu în 2020

Rafael Nadal a început sezonul în Australia, unde a reprezentat Spania în ATP Cup, competiție în care ibericii au ajuns în finală, pierdută în fața Serbiei.

La Grand Slam-ul de la Melbourne, Rafael Nadal s-a oprit în sferturile de finală, unde a cedat, în patru seturi, în fața lui Dominic Thiem, în timp ce al treilea turneul din 2020, de la Acapulco, a fost câștigat de sportivul spaniol.

ADVERTISEMENT
  • 2 este locul ocupat de Rafael Nadal în ierarhia ATP