Sporturi

Cine transmite la TV Rafael Nadal – Dominic Thiem, finala Roland Garros 2019

08.06.2019 | 22:08
Cine transmite la TV Rafael Nadal  Dominic Thiem finala Roland Garros 2019

Rafael Nadal – Dominic Thiem este finala masculină la Roland Garros 2019 şi are loc duminică, 9 iunie, cu începere de la ora 16:00. Rafael Nadal este mare favorit pentru câştigarea celui de-al 12-lea titlu din carieră pe zgura pariziană. Austriacul Dominic Thiem este cel care a împiedicat prin jocul său foarte bun din semifinală o întâlnire Nadal – Djokovic în ultimul act, reuşind să îl învingă pe sărb, numărul 1 mondial, cu scorul de 3-2.

  Rafael Nadal – Dominic Thiem, finala Roland Garros 2019 LIVE Stream ONLINE Eurosport

Finala masculină de la Roland Garros 2019, dintre Rafael Nadal şi Dominic Thiem, va avea loc pe arena Philippe Chatrier de la ora 16:00 şi va transmisă în direct şi în exclusivitate pentru România de postul Eurosport, cel care are drept de difuzare a tuturor celor patru turnee de Grand Slam ale anului. Mai puteţi urmări finala şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

Spaniolul ocupă locul 2 mondial, iar Dominic Thiem este pe locul 4. Scorul meciurilor directe este de 8-4 pentru Nadal, iar din aceste 12 confruntări nu mai puţin de 11 au avut loc pe zgură. Un singur meci pe hard, la US Open anul trecut, învingător fiind Nadal. De reţinut faptul că ultimul joc direct a avut loc în acest an, la Barcelona, în semifinală şi a fost adjudecat de Dominic Thiem cu 2-0.

Rafael Nadal – Dominic Thiem. Austriacul l-a învins pe Novak Djokovic şi e la a doua finală consecutivă la Roland Garros

Thiem nu i-a luat nici un set lui Nadal la Roland Garros în trei meciuri

La Roland Garros cei doi s-au aflat faţă în faţă de trei ori. Finala de anul acesta nu este altceva decât copia la indigo a celei din 2018, pe care Rafael Nadal a câştigat-o categoric, cu scorul de 3-0. În semifinala din 2017 a fost tot 3-0 pentru iberic, iar în prima întâlnire, în 2014, care a avut loc chiar în primul tur austriacul nu a avut nici o şansă, cedând tot cu 3-0.

Rafael Nadal – Dominic Thiem a fost 3+0 pentru iberic anul trecut

Evident, şi acum tot Rafael Nadal este favoritul bookmakerilor, dar cota sa este de 1,23, mai mare decât a fost la semifinala cu Roger Federer, când a avut 1,13. Şi Dominic Thiem are o cotă mai mică decât a avut elveţianul, 4,20 faţă de 6,45, semn că totuşi victoria sa asupra lui Nadal la Barcelona a făcut impresie.

Program Sport la TV duminică, 9 iunie

16:00 Tenis masculin Roland Garros finala: Rafael Nadal – Dominic Thiem: Eurosport

18:00 Fotbal Liga 1 Betano baraj promovare tur: U Cluj – Hermanstadt: Digi Sport 1, Telekom Sport 1

21:00 Formula 1 MP al Canadei: Digi Sport 1, Telekom Sport 1