Simona Halep

Rafael Nadal i-a transmis un mesaj în limba română Simonei Halep

28.09.2019 | 11:39
Rafael Nadal ia transmis un mesaj in limba romana Simonei Halep

Vineri, 27 septembrie, Simona Halep a împlinit 28 de ani. Mai multe celebrități din sport i-au transmis mesaje de felicitări, printre care și Rafael Nadal, câștigătorul de la US Open și Roland Garros din acest an. Într-o postare de pe contul oficial de Instagram al Academiei de Tenis deținute de Rafa Nadal, Simona Halep a primit o felicitare atât în limba română cât și în limba engleză.

Mesajul transmis de Rafa Nadal Simonei Halep

Pe contul oficial „rafanadalacademy”, Simona Halep a fost amintită de ziua ei și a primit mesajul „La mulți ani!” în limba română și „La mulți ani Simona! Bucură-te de ziua ta” în limba engleză. La postarea respectivă a fost adăugată o fotografie în care numărul 2 ATP era alăuturi de Simona Halep. Simona Halep se află la Beijing și se pregătește de turneul din China, care va avea loc în perioada 28 septembrie – 6 octombrie.

Simona Halep a postat pe contul personal de Twitter un mesaj de mulțumire pentru toți fanii care i-au scris de ziua ei: „Vă mulţumesc pentru dragostea arătată de ziua mea. 28 şi mă simt foarte bine”.

Simona Halep alături de Rafael Nadal. Sursă foto: cont oficial de Instagram rafanadalacademy
Simona Halep alături de Rafael Nadal. Sursă foto: cont oficial de Instagram rafanadalacademy

A primit mesaje pe Twitter de la Wimbledon și US Open

Un forehand perfect pe linie pentru a sărbători ziua de naştere a Simonei Halep”, “De ziua Simonei Halep ne aducem aminte de una dintre cele mai frumoase victorii la US Open, împotriva Victoriei Azarenka” sau “Simona Halep, campioana de la Wimbledon, a împlinit 28 de ani. A fost un an pe care nu-l va uita prea curând”, au fost mesajele postate pe rețelele de socializare de la Australian Open, Wimbledon şi US Open.

Simona s-a retras de la turneul de la Wuhan în turul 3, după ce a resimțit niște dureri la spate, în partida cu Elena Rybakina. „Felicitări pentru aniversarea excelentă a 28 de ani. Hai să o facem pe următoarea şi mai bună”, i-a transmis Darren Cahill.