Sport

Cum arată iahtul de 5.000.000 de euro al lui Rafael Nadal! Un campion din Formula 1 a filmat totul. Video

Tenisul este un sport al bogaților, în jurul căruia se învârt sume amețitoare. Vedetele din sportul alb nu stau prea mult pe gânduri când este vorba să cheltuiască bani cu nemiluita.
30.11.2021 | 10:15
Cum arata iahtul de 5000000 de euro al lui Rafael Nadal Un campion din Formula 1 a filmat totul Video
Tenismanul Rafael Nadal și-a prezentat iahtul de lux
ADVERTISEMENT

Cel mai recent exemplu este cel al spaniolului Rafa Nadal, unul dintre cei mai buni jucători de tenis din lume.

El a strâns averi impresionante din cariera de pe terenul de tenis, dar a și cheltuit sume importante pentru diverse investiții.

ADVERTISEMENT

Rafael Nadal, iaht de 5.000.000 de euro

O postare recentă pe canalul de Youtube al lui Nico Rosberg îl surprinde pe Rafael Nadal făcând un tur al luxosului său iaht, care valorează cinci milioane de euro.

Oaspetele tenismanului spaniol a fost campionul mondial din 2016, Nico Rosberg, care se declară, în filmarea respectivă, foarte încântat de ceea ce vede.

ADVERTISEMENT

Deși este cunoscut drept un tip foarte discret, căruia nu îi place să fie în lumina reflectoarelor, Rafael Nadal a căzut în patima cheltuielilor mari, de această dată. Până acum, Nadal s-a abținut de la a face publice achiziții sau gesturi excentrice.

Nadal s-a răsfățat însă în urmă cu câteva luni când a cumpărat o veritabilă bijuterie plutitoare, cotată pe piața de specialitate la aproximativ 5.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Iahtul este marca 80 Sunreef Power Great White și are o lungime de 23,95 metri. barca este lată de 12 metri, iar capacitatea ei este de 12 pasageri.

Printre dotările navei se numără o punte de mari dimensiuni, garaj pentru ski-jet-uri și un balcon.

ADVERTISEMENT

Nico Rosberg, uluit de cum arată iahtul lui Rafael Nadal

Pilotul de Formula 1, Nico Rosberg, invitat la bordul ambarcațiunii, nu și-a putut ascunde uimirea. ”Zi superbă astăzi alături de Nico Rosberg”, a scris și Nadal pe contul său de Instagram.

Iahtul lui Nadal are patru dormitoare, o sufragerie imensă care face legătură cu bucătăria și nu număr foarte mare de televizoare.

Prezența aparatelor TV se explică prin marea pasiune a lui Nadal de a urmări toate sporturile, așa că el nu vrea să piardă nimic din ceea ce se petrece în lume.

Fără teama de a greși, se poate spune că iahtul lui Nadal poate fi asemuit cu o… locuință lacustră.

Trofee și bani pentru Rafael Nadal

Rafael Nadal a câștigat în extraordinara sa carieră în jur de 125 de milioane de dolari americani din tenis.

Turneul său preferat este Roland Garros, pe care l-a câștigat de 13 ori. Alte titluri de Mare Șlem sunt cele de la Australian Open, Wimbledon, de două ori și US Open, de patru ori.

Nadal a câștigat Turneul Campionilor în două rânduri, dar și Cupa Davis, cu Spania, de cinci ori. Deși anul acesta turneul final al Cupei Davis are loc chiar la Madrid, el nu a mai fost selecționat de căpitanul-nejucător Sergi Bruguera, pentru apărarea Salatierei de Argint cucerită în 2019.

Nadal este campion olimpic la simplu, Beijing 2008. O altă medalie olimpică de aur a dost cucerită de celebrul jucător spaniol în 2016, la proba de dublu, după o finală cu românii Horia Tecău și Florin Mergea.

ADVERTISEMENT
Tags: