Sporturi

Rafael Nadal, mesaj emoționant pentru medici și autorități: „Ei sunt eroii noștri”

22.03.2020 | 14:28
Rafael Nadal mesaj emotionant pentru medici si autoritati Ei sunt eroii nostri
ADVERTISEMENT

Rafael Nadal a transmis, prin intermediul unui material video postat pe contul personal de Twitter, un mesaj emoționant, în care mulțumește autorităților implicate în lupta împotriva coronavirusului.

Rafael Nadal, mesaj emoționant

Spania este una dintre țările cel mai afectate de pandemia de coronavirus cu aproape 25.000 de cazuri confirmate și 1326 de decese.

ADVERTISEMENT

Rafael Nadal, locul doi în clasamentul mondial, unul dintre cei mai importanți sportivi din istoria recentă a Spaniei, a transmis pe Twitter un mesaj emoționant, în care mulțumește autorităților și medicilor implicați în lupta împotriva coronavirusului.

În același material video, Rafael Nadal recunoaște că se simple „copleșit” din cauza situației dificile prin care trece întreaga planetă, acesta fiind motivul pentru care a fost inactiv pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În primul rând, aș vrea să îmi cer scuze, pentru că nu am mai postat o lungă perioadă de timp. Acestea sunt vremuri foarte grele pentru toată lumea, iar situația este copleșitoare pentru noi toți. Vreau să le mulțumesc doctorilor, asistenților și personalului din sănătate care ne protejează.

Aș mai vrea să mulțumesc polițiștilor, Gărzii Civile, Armatei, precum și celorlalți care ne fac să ne simțim mai siguri că o să trecem cu bine peste această perioadă.

ADVERTISEMENT

Ei se află în prima linie și riscă să fie infectați, astăzi ei sunt eroii noștri. Vreau să-mi exprim admirația pentru toți. Vă mulțumesc foarte mult!”, a transmis Rafael Nadal.

În acest sezon, Rafael Nadal a câștigat turnel de la Acapulco.

Circuitul ATP, suspendat cel puțin până la începutul lunii iunie

Pandemia de coronavirus i-a obligat pe organizatorii turneelor din circuitul ATP să anuleze toate competițiile din următoarele două luni și jumătate.

ADVERTISEMENT

Turnee majore, precum cele de la Indian Wells, Miami, Monte Carlo, Barcelona, Madrid și Roma au fost anulate, în timp ce Roland Garros a fost amânat pentru toamnă.

Dacă situația cauzată de coronavirus se va îmbunătăți, circuitul ATP se va relua la începutul lunii iunie, odată cu turneul de la Stuttgart.

ADVERTISEMENT