Fotbal international

Rafael Nadal, resemnat după eliminarea lui Real Madrid din UCL: „E greu să ceri mai mult“. Ce spune despre Zidane

06.05.2021 | 21:30
Rafael Nadal resemnat dupa eliminarea lui Real Madrid din UCL E greu sa ceri mai mult Ce spune despre Zidane
Nadal a primit trofeul Roland Garros 2015 din mâinile lui Zinedine Zidane. FOTO: besoccer.com
ADVERTISEMENT

Tenismenul Rafael Nadal, numărul 2 ATP, este recunoscut drept un mare fan al echipei Real Madrid. Spaniolul a vorbit despre eliminarea favoriţilor din Liga Campionilor, dar şi despre antrenorul Zinedine Zidane.

Rafael Nadal, resemnat după eliminarea lui Real Madrid din Liga Campionilor

Real Madrid a pierdut returul de pe Stamford Bridge în semifinalele Ligii Campionilor, 0-2, şi a fost eliminată din competiţie, după ce în tur remizase 1-1 cu Chelsea.

ADVERTISEMENT

„Am văzut meciul (n.r. – manşa secundă a semifinalei de Liga Campionilor dintre Real Madrid şi Chelsea). Ca spectator trebuie să spun că sunt foarte mândru de echipa mea. Sigur că nu-mi place să pierd.

Cu toate greutăţile pe care le-am avut în acest sezon, şaizeci de accidentări, este greu să fim acolo unde am fost până miercuri, luptând pentru cele mai importante două competiţii la care participăm: în semifinalele Ligii Campionilor şi continuând lupta pentru La Liga“, a precizat Rafael Nadal.

ADVERTISEMENT

Tenismenul a vorbit şi despre antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, despre care a avut numai cuvinte de laudă.

„Zidane este fără îndoială unul dintre favoriţii mei sută la sută. Un om extraordinar, ce reprezintă valori mari pentru Real Madrid. Cred că a fost un sezon foarte bun după tot ghinionul pe care l-am avut cu accidentările. E greu să ceri mai mult“, a mai spus spaniolul.

ADVERTISEMENT

Rafael Nadal, fanul unui rival de la Barcelona

Nadal este cap de serie 1 la turneul ATP de la Madrid, unde în s-a calificat în sferturile de finală, după o victorie cu 6-3, 6-3 în faţa rusului Alexei Popyrin. La meciul din optimi au asistat şi doi mari foşti fotbalişti, brazilianul Ronaldo şi portughezul Figo.

„Întotdeauna i-am admirat pe sportivii mari. Sunt un fan al sportului. Când eram copil, Ronaldo juca la Barcelona cu unchiul meu. A fost unul dintre fotbaliştii mei preferaţi din toate timpurile şi unul dintre cei mai buni pe care i-am văzut jucând“, a mărturisit Rafael Nadal.

ADVERTISEMENT

În turul următor, spaniolul va juca împotriva câştigătorului duelului dintre Daniel Evans şi Alexander Zverev.

  • 2005 este anul în care Zinedine Zidane i-a înmânat lui Rafael Nadal trofeul de la Roland Garros.
ADVERTISEMENT