ADVERTISEMENT
Sporturi

Rafael Nadal, scos din minți de un jurnalist italian la Turneul Campionilor: ”Pe bune, chiar mă întrebi așa ceva?”

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 12.11.2019 | 09:24
Rafael Nadal, scos din minți de un jurnalist italian la Turneul Campionilor: ”Pe bune, chiar mă întrebi așa ceva?”
Rafael Nadal a fost scos din minți de un jurnalist italian la conferința de presă de după înfrângerea în fața lui Alexander Zverev de la Turneul Campionilor

Liderul clasamentului ATP, Rafael Nadal, a fost scos din minți de un jurnalist italian la conferința de presă de după înfrângerea în fața lui Alexander Zverev de la Turneul Campionilor. Tenismenul spaniol s-a înfuriat în momentul în care în discuție a fost adusă soția sa, Maria Perello, cu care s-a căsătorit în urmă cu trei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Rafael Nadal, scos din minți de un jurnalist italian la Turneul Campionilor: ”Am o viață stabilă și normală”

Rafael Nadal și-a ieșit din minți în momentul în care jurnalistul italian Ubaldo Scanagatta l-a întrebat după înfrângerea cu Alexander Zverev de la Turneul Campionilor dacă evoluția sa slabă poate fi pusă pe seama faptului că a fost distras și nu s-a putut concentra din cauza căsătoriei. ”Pe bune, chiar mă întrebi așa ceva? Este o întrebare serioasă sau o glumă? Este serioasă?”, a spus iritat spaniolul.

”Sunt surprins că mă întrebi asta știind că sunt de 15 ani cu aceeași fată și am o viață stabilă și normală. Nu contează dacă pui pe deget un inel sau nu, eu sunt un tip normal. Poate pentru tine a fost o problemă, poate înainte să te căsătorești nu erai foarte sigur”, a replicat tăios Nadal la întrebarea jurnalistului italian.

Scanagatta, conflicte cu toți marii jucători de tenis

Ubaldo Scanagatta este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de tenis din lume, el fiind asociat cu mai multe momente tensionate. În luna ianuarie, la Australian Open, el a ațipit în timpul unei conferințe de presă susținute de Rafael Nadal, iar spaniolul l-a trezit glumind pe seama jurnalistului. Scanagatta a mai avut schimburi dure de replici cu Novak Djokovic, Roger Federer sau Fabio Fognini.

ADVERTISEMENT

Liderul clasamentului ATP, Rafael Nadal, a fost învins de germanul Alexander Zverev în prima etapă a din Grupei ”Andre Agassi” de la Turneul Campionilor. Neamțul, deținătorul trofeului, s-a impus cu scorul de 6-2, 6-4, după o oră și 24 de minute.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!