News

Răfuială ca în filme pe străzile din Brăila, între clanuri interlope. S-au folosit macete și pistoale

20.02.2021 | 22:35
Rafuiala ca in filme pe strazile din Braila intre clanuri interlope Sau folosit macete si pistoale
S-au folosit macete și pistoale în bătaie
ADVERTISEMENT

Reglare de conturi fără precedent în lumea interlopă din Brăila, în plină stradă, sub ochii trecătorilor îngroziți.

Patru benzi arată ca după război, două mașini fiind distruse total, după confruntarea dintre interlopi, conform martorilor prezenți la fața locului.

ADVERTISEMENT

”Patru benzi arată ca după cutremur. Toate cele patru benzi sunt acoperite de cataroaie, resturi de cărămizi, bâte”, a transmis Gabi Vlad, corespondent Antena 3.

Reglare de conturi în Brăila, între clanuri interlope

”Trei persoane sunt acum la IPJ pentru audieri”, a mai adăugat Gabi Vlad, în momentul în care polițiștii duc la audieri mai mulți tineri implicați în scandal.

ADVERTISEMENT

Conform debraila.ro, răfuiala cu macete, bâte și pietre a avut loc în cartierul Brăilița, pe Calea Galați, între străzile Mircea Malearu și Walter Mărăcineanu.

Potrivit surselor judiciare, în mașini se aflau tineri veniți din Chercea, porniți pe răzbunare după ce în urmă cu o săptămână locuința lor din Ansambul Buzăului a fost atacată cu pietre.

ADVERTISEMENT

Din nefericire pentru ei, „dușmanii” nu au avut chef de discuții și s-a lăsat inclusiv cu împușcături. IPJ a transmis că a reținut trei indivizi în urma incidentului și a ridicat de pe asfalt mai multe macete.

În acest moment se desfășoară activități pentru identificarea și depistarea tuturor persoanelor implicate și stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, anunța IPJ.

ADVERTISEMENT
Tags: