News

Răfuială cu săbii între două clanuri rivale, într-o benzinărie din Brăila. Trei persoane au ajuns la spital

Două clanuri rivale, bătaie cu săbii într-o benzinărie, la Brăila. Trei oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale
27.08.2021 | 15:35
Rafuiala cu sabii intre doua clanuri rivale intro benzinarie din Braila Trei persoane au ajuns la spital
Răfuială cu săbii între două clanuri rivale, într-o benzinărie din Brăila. Trei persoane au ajuns la spital Sursa foto: Inquam Photos/ George Calin
ADVERTISEMENT

Incidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 12:25, pe Șoseaua Buzăului, la intersecție cu Șoseaua de Centură a Brăilei. Două grupuri de persoane s-au luat la bătaie, chiar într-o benzibărie.

Trei persoane au fost rănite și transportate la spital, pentru îngrijiri medicale. Alți doi indivizi au ajuns la sediul poliției, pentru audieri.

ADVERTISEMENT

Răfuială cu săbii între două clanuri rivale, într-o benzinărie din Brăila. Trei persoane au ajuns la spital

„Din primele verificări a rezultat că persoanele în cauză s-ar fi lovit reciproc cu diferite obiecte contondente, iar în urma evenimentului trei persoane au suferit vătămări și au fost transportate la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale,” au transmis oamenii legii, potrivit Realitatea de Brăila.

„De asemenea, două dintre persoanele participante la conflict au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, polițiștii efectuând în continuare activități specifice și de cercetare cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul, precum  și cu privire la persoanele implicate,” au adăugat.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au transmis că unul dintre oamenii răniți este un cunoscut interlop brăilean, Ciprian Corbu, fiul lui Stănel Corbu – liderul grupării din Lacu-Dulce. Bărbatul ar fi fost atacat de un rival și a ripostat.

Cei doi, tată și fiu, sunt cunoscuți pentru problemele cu legea. Un dosar care are ca obiect tulburarea ordinii și liniștii publice se află pe rolul Judecătoriei din Brăila.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost înregistrat anul trecut și are ca subiect o bătaie dintr-un club din oraș. Inculpații sunt acuzați și că au bătut un bărbat în respectivul club.

Bătaie generală pentru banii pentru dedicații

Incidentul a avut loc în noaptea de revelion dintre 2017 și 2018, dar procesul a tot fost amânat până în acest an, fiind invocate unele excepții.

ADVERTISEMENT

Din informațiile transmise de procurori, Ciprian și Stănel Corbu au aruncat cu bancnote pentru dedicații. Ulteriror, au sărit să recupere banii, moment în care a început bătaia.

„Atmosfera pe timpul petrecerii de Revelion a fost întreținută de soliști vocali, unul dintre ei fiind B.A., invitații oferind dedicații și sume de bani. În jurul orei  04.45, B.A. și-a încheiat programul muzical, însă, la plecare, solistul a fost abordat de cei doi inculpați, care i-au solicitat cântărețului să le restituie sumele de bani pe care aceștia le plătiseră pe dedicațiile date în timpul petrecerii,” au transmis anchetatorii, potrivit ObiectivBR.

„În apărarea cântărețului au intervenit persoanele vătămate I.S. și H.I.E. care l-au condus pe B.A. la autoturismul lui, pentru a putea pleca,” au adăugat. Victima a avut nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale în urma rănilor suferite.

ADVERTISEMENT