Raheem Sterling a primit insulte rasiste în partida Chelsea – Manchester City 2-0! Patru suporteri au primit suspendări

Claudiu Surmei    Ciprian Postolache   
în Manchester City
10/12/2018, 19:24
Raheem Sterling a primit insulte rasiste în partida Chelsea – Manchester City 2-0! Patru suporteri au primit suspendări GALERIE FOTO

Raheem Sterling a fost insultat cu remarci rasiste pe Stamford Bridge la partida pe care echipa sa a pierdut-o sâmbătă în fața lui Chelsea. Mai mulți fani ai echipei gazdă l-au insultat pe internaționalul englez. Poliția londoneză a deschis o anchetă în care fotbalistul a fost deja audiat. Clubul din capitala Angliei a pus la dispoziția organelor abilitate datele de pe camerele de supraveghere, iar fanii se pare că au fost identificați.


UPDATE 19.20 / Oficialii lui Chelsea au anunțat că patru persoane au primit suspendări în urma investigației cu privire la insultele rasiste la adresa lui Raheem Sterling. “Ancheta este în plină desfășurare. Clubul Chelsea nu este de acord cu astfel de manifestări pe stadioane și va ajuta poliția cu orice informație va fi necesară”, au transmis londonezii.


La câteva faze în care fotbalistul ar fi încercat să repună mingea de la margine, acesta a fost înjurat de fanii lui Chelsea cu remarci rasiste. “Am fost informaţi de existenţa unei înregistrări video. Vom studia cazul şi vom lua cele mai ferme măsuri dacă va fi necesar”,  a declarat un purtător de cuvânt al clubului londonez.

Raheem Sterling abuzat rasial pe Stamford Bridge, în Chelsea – Manchester City 2-0

Clubul Chelsea a pus la dispozția organelor abilitate înregistrările în care se pare că fotbalistul ar fi fost abuzat rasial. Raheem Sterling a mers duminică la o secție de poliție din Londra pentru a relata exact ce s-a întâmplat. Mai mult se pare că oamenii legii i-au și identificat pe 2 dintre agresori, cu ajutorul imaginilor oferite de cei de la clubul londonez. Dacă sunt găsiți vinovați cei doi riscă să ajungă la închisoare. Chelsea a învins cu 2-0 pe Manchester City și a provocat echipei antrenate de Pep Guardiola prima înfrângere în acest sezon în campionat.

Raheem Sterling și presupusul abuz rasist la adresa lui

“Deocamdată nicio persoană nu a fost reținută, dar ancheta continuă în acest caz”, a precizat un purtător de cuvânt al poliției. Este al doilea caz de abuz rasial în Premier League în ultimele 10 zile, după ce un fan al lui Tottenham a fost anchetat și acuzat oficial, după ce a aruncat cu o banană în direcția lui Pierre-Emerick Aubameyang, în partida Arsenal – Tottenham 4-2.

  • 8 goluri a marcat Raheem Sterling în Premier League în acest sezon
Închide ×