Sport

Raheem Sterling ar putea pleca de la Manchester City la vară! Ce echipă de top din Serie A e cu ochii pe el

Raheem Sterling, atacantul lui Manchester City, este pe lista de achiziții a lui AC Milan, dar englezul își va decide viitorul abia la sfârșitul sezonului.
21.04.2022 | 07:40
Raheem Sterling ar putea pleca de la Manchester City la vara Ce echipa de top din Serie A e cu ochii pe el
Raheem Sterling ar putea pleca la AC Milan la vară. Sursa foto: EPA/TIM KEETON
ADVERTISEMENT

Raheem Sterling este unul din atacanții de bază ai lui Manchester City. El se află în al șaptelea sezon pe Etihad Stadium, după ce a plecat de la Liverpool în vara lui 2015.

AC Milan e cu ochii pe Raheem Sterling

Raheem Sterling ar putea părăsi Manchester City în această vară, întrucât AC Milan și-ar fi arătat interesul față de englez, potrivit The Mirror.

ADVERTISEMENT

El a fost asociat cu clubul milanez în contextul în care în Italia au apărut informații despre o potențială vânzare a clubului contra sumei de 1,1 miliarde de dolari către un fond de investiții din Bahrain. Vârful lui Manchester City a fost inclus pe o „listă de dorințe” a posibilului nou proprietar.

Cu toate acestea, Sterling nu a luat nicio decizie cu privire la viitorul său, în timp ce contractul cu liderii din Premier League expiră în 2023. În acest sfârșit de sezon, jucătorul de 27 de ani este concentrat să-și ajute clubul în cursa pentru câștigarea titlului, dar și a primului trofeu de Liga Campionilor din istoria lui City.

ADVERTISEMENT

Raheem Sterling a vorbit în trecut despre posibilitatea de a juca în viitor în La Liga, fără să spună același lucru și despre Serie A. Mai mult decât atât, între AC Milan și reprezentanții jucătorului nu a existat nicio discuție, potrivit sursei citate.

Ce relație are Sterling cu Manchester City

Între Raheem Sterling și City există o relație foarte bună. Antrenorul „cetățenilor”, Pep Guardiola, chiar l-a lăudat pe atacant, care a intrat în topul celor mai buni 10 marcatori ai clubului din toate timpurile.

ADVERTISEMENT

Englezul a fost unul dintre jucătorii cheie ai lui City în acest sezon, bucurându-se de un an bogat în goluri: 16 goluri în toate competițiile până acum, atât pentru club, cât și pentru echipa națională.

Potrivit afirmațiilor făcute chiar de Sterling, singura sa prioritate este să fie titular în mod regulat, iar, dacă acest lucru se întâmplă, atunci el va fi fericit.

ADVERTISEMENT

De asemenea, jucătorul va îmbrăca tricoul Angliei la Campionatul Mondial 2022 din Qatar, aflându-se în grupa B, alături de SUA, Iran și câștigătoarea barajului dintre Țara Galilor și Scoția sau Ucraina.

ADVERTISEMENT