Fotbal international

Raheem Sterling își va prelungi contractul cu Manchester City! Va deveni cel mai bine plătit jucător din Premier League

02.11.2018 | 11:41
Raheem Sterling a ajuns la un acord cu oficialii clubului Manchester City pentru prelungirea contractului pentru cinci sezoane

Atacantul Raheem Sterling a ajuns la un acord cu oficialii clubului Manchester City pentru prelungirea contractului pentru cinci sezoane. Conform BBC, internaționalul englez va rămâne pe Etihad Stadium până în vara anului 2025 și va deveni cel mai bine plătit fotbalist din Premier League.

Manchester City l-a achiziționat pe Raheem Sterling în vara anului 2015 de la FC Liverpool pentru aproximativ 60 de milioane de euro și i-a oferit atunci un contract pe cinci sezoane. Internaționalul englez a confirmat la ”cetățeni” și a devenit o piesă de bază în angrenajul antrenorului spaniol Pep Guardiola.

Raheem Sterling, salariu fabulos după își va prelungi contractul cu Manchester City

În aceste condiții, oficialii clubului Manchester City i-a oferit un nou contract lui Raheem Sterling în urma căruia jucătorul în vârstă de 23 de ani va primi un salariu fabulos. Internaționalul englez ar urma să fie remunerat cu 300.000 de lire sterline pe săptămână, aproximativ 340.000 de euro.

Raheem Sterling sărbătorește un gol marcat pentru Manchester City
Raheem Sterling sărbătorește un gol marcat pentru Manchester City

În urma noii înțelegeri care va fi semnată în săptămânile viitoare, Raheem Sterling va deveni cel mai bine plătit jucător din Premier League și cel mai bine remunerat fotbalist englez din lume.

Sterling a dezamăgit la CM 2018

Raheem Sterling a fost unul dintre artizanii câștigării titlului de către Manchester City în sezonul precedent. Atacantul ”cetățenilor” a marcat 18 goluri în 33 de meciuri jucate în Premier League, acela fiind de departe cel mai bun sezon al său din carieră.

Prestațiile de la echipa de club l-au propulsat în lotul reprezentativei Angliei de la Campionatul Mondial din Rusia, dar evoluția lui Sterling la turneul final a lăsat de dorit deși selecționerul Gareth Southgate l-a titularizat în toatre meciurile importante.

Raheem Sterling a reușit o partidă senzațională la mijlocul lunii octombrie, atunci când Anglia a învins Spania în deplasare, scor 3-2, în Liga Națiunilor. Atacantul lui Manchester City a marcat două goluri pentru naționala Albionului și a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri