ADVERTISEMENT
Fotbal international

Raheem Sterling, mesaj disperat pentru britanici: “Oameni buni, staţi acasă!

Autor: Sorin Dumitrescu | 29.03.2020 | 17:23
Raheem Sterling, mesaj disperat pentru britanici:
Manchester City vrea să îi prelungească înțelegerea lui Raheem Sterling. Sursa foto: DailyMail

Pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii în Europa şi Marea Britanie a devenit în scurt timp una dintre primele ţări pe lista celor mai multe cazuri de COVID 19 în ultima săptămână.

ADVERTISEMENT

Raheem Sterling, mesaj pentru britanici

Eforturile medicilor şi ale celorlalţi lucrători din sistemul sanitar de a limita propagarea virusului sunt zădărnicite, în bună măsură, de faptul că foarte mulţi oameni continuă să nesocotească dispoziţiile autorităţilor. Premier League şi-a închis demult porţile.

Poliţia e nevoită să patruleze frecvent pentru a cere populaţiei să rămână în locuinţe dacă nu există o necesitate fermă de deplasare (servici, aprovizionare, farmacie, scoaterea câinelui afară pentru nevoi) şi amenzile curg, dar numărul celor care continuă să se plimbe fără nici un rost pe străzi e mare.

ADVERTISEMENT

A postat pe contul său de Instagram

Vedeta lui Manchester City, internaţionalul englez Raheem Sterling, care la această oră este cotat între primii zece jucători ai planetei, cu o sumă de transfer de minim 140 de milioane euro, a decis să întervină şi el în acest sens.

Sterling a postat un mesaj pe contul său de Instagram, în care face apel la populaţie, mai ales în Manchester, unde se află el, să respecte regulile de prevenţie şi să rămână în casă.

ADVERTISEMENT

Sterling îndeamnă la raţiune şi înţelepciune

„Trebuie să rămâi acasă. Să ajutăm NHS-ul nostru rămânând acasă. Părăsește-ți casa doar dacă ai nevoie de alimente esențiale, medicamente sau exerciții fizice.

NHS au făcut o treabă fantastică, așa că haideți să-i ajutăm să continue să facă lucrările lor minunate, doar rămânând acasă și protejând NHS și salvând vieți. Și cum vom salva vieți? Stând acasă – hai băieți.”

ADVERTISEMENT

E posibil ca Etihad Stadium să fie folosit de cadrele medicale din Manchester

Marea Britanie are acum peste 17.000 de cazuri de COVID 19 şi a raportat peste o mie de decese. O cifră îngrijorătoare, care, din păcate, e în continuă creştere.

Mai mult, urmare a faptului că şi în oraşul Manchester s-au înmulţit cazurile în ultimele zile s-a pus în discuţie ca şi stadionul Etihad Park, al lui City, să poată fi folosit de cadrele din NHS, sistemul britanic de sănătate.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!