Fotbal international

Raheem Sterling şi drama care i-a marcat copilăria: “Mi-a spus că tata a fost împuşcat”

02.07.2019 | 18:19
Raheem Sterling si drama care ia marcat copilaria Mia spus ca tata a fost impuscat

Raheem Sterling a povestit într-un interviu acordat pentru revista GQ despre drama care i-a marcat copilăria. Născut în Jamaica, mijlocaşul ofensiv al lui Manchester City s-a mutat, împreună cu mama lui, în Anglia când avea cinci ani, la scurt timp după ce tatăl fotbalistului a fost ucis cu sânge rece.

Raheem Sterling şi drama care i-a marcat copilăria. Ce spune despre faptul că tatăl său a fost împuşcat

În interviul acordat jurnaliştilor de la GQ, Raheem Sterling şi-a adus aminte de drama care i-a marcat copilăria. La doi ani, internaţionalul englez a rămas fără tată, care a fost împuşcat la o petrecere din Kingston, capitala statului Jamaica.

“Mama mi-a spus că tata era la o petrecere şi a fost împuşcat. Cam asta a fost tot. Mi-a fost greu, dar totul s-a întâmplat dintr-un anumit motiv. Acum, de când am copii, încerc să fiu tatăl pe care eu nu l-am avut. Poate acest lucru m-a ajutat să mă simt mai bine”, a povestit Raheem Sterling pentru revista GQ.

Raheem Sterling şi drama care i-a marcat copilăria (sursă foto: hepta.ro) bv
Raheem Sterling şi drama care i-a marcat copilăria (sursă foto: hepta.ro)

Cum este să fie antrenat de Pep Guardiola

Raheem Sterling lucrează cu Pep Guardiola la Manchester City, iar antrenorul spaniol şi-a pus amprenta pe istoria clubului, reuşind să câştige două titluri consecutive în Premier League. Fotbalistul de 24 de ani a dezvăluit modul în care lucrează cu tehnicianul spaniol.

“Mă provoacă mereu, nu mă lasă niciodată să fiu comod. În fiecare an a adus jucători pe postul meu, pentru concurenţă. Cere multe lucruri, dar este un lucru bun. Te face să-ţi doreşti să joci mai bine şi să-i dovedeşti că îţi doreşti să fii şi mai bun”, a mai spus internaţionalul englez.

Raheem Sterling a povestit ce probleme a avut pe când era elev

Raheem Sterling a atins şi subiectul manifestărilor rasiste ale suporterilor şi a povestit când a avut pentru prima oară probleme din acest motiv. “Când învăţam în Londra, şcoala era multiculturală, aşa că nu am avut probleme. În Liverpool s-a întâmplat prima oară să fiu abuzat. Tocmai fusesm transferat de la QPR şi cineva mi-a strigat tot numele. M-a înjurat şi m-a lovit cu capul în faţă”.