Raiduri antiteroriste în Belgia. Doi suspecţi de terorism au fost reţinuţi

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
30/07/2016, 13:06
Raiduri antiteroriste în Belgia. Doi suspecţi de terorism au fost reţinuţi

Operaţiune antiteroristă în două oraşe din Belgia – Mons şi Liege, unde doi suspecţi de terorism au fost reţinuţi de autorităţi în urma unor percheziţii, transmite RTL.be.

O operaţiune vastă antiteroristă a avut loc vineri noapte în regiunea belgiană Valonia. „Într-un dosar de terorism al parchetului federal, poliţia federală a aplicat şapte mandate de percheziţii”, a anunţat pachetul federla belgian.

În urma raidului, nu au fost găsite nici arme, nici explozibil. Cu toate acestea, două persoane au fost reţinute şi duse la audieri. Este vorba despre doi fraţi – Hamwa şi Nourredine H, născuţi în 1983. „În urma rezultatelor provizorii ale anchetei reiese că aceştia plănuiau un atentat în Belgia”, a adăugat parchetul federal.

Autorităţile au precizat că dosarul nu are nicio legătură cu atentatele din Paris şi Bruxelles, precum nici cu atacurile recente din Franţa.

Sursă: www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×