Cele mai citite

Raikkonen, incert pentru Marele Premiu al Coreei

Kimi Raikkonen a spus că s-ar putea să nu poată lua startul în Marele Premiu al Coreei de weekendul viitor. Deşi a obţinut un podium după ce a pornit de pe poziţia a 13-a a grilei de start în...
24.09.2013 | 00:09
Raikkonen, incert pentru Marele Premiu al Coreei
ADVERTISEMENT

Kimi Raikkonen a spus că s-ar putea să nu poată lua startul în Marele Premiu al Coreei de weekendul viitor. Deşi a obţinut un podium după ce a pornit de pe poziţia a 13-a a grilei de start în Singapore, finlandezul a avut dureri de spate puternice de-a lungul întregului weekend, fiind la un pas de a rata participarea în calificări.

Cei mai cinici din padoc au speculat pe baza legăturii dintre această „accidentare” a finlandezului şi relaţia sa destul de tensionată cu echipa Lotus, Raikkonen anunţînd că pleacă la Ferrari la anul pentru că nu a fost plătit. Dar doctorul de la McLaren, Aki Hintsa, şi el finlandez, a confirmat că l-a tratat pe campionul mondial din 2007 în acest weekend, în Singapore, făcîndu-i injecţii cu cortizon. „Mă bucur că am reuşit să-l facem apt pentru a pilota,” a declarat doctorul. Hintsa a spus că Raikkonen s-a lovit la o articulaţie dintre coaste şi coloana vertebrală, suferind dureri mari.
Raikkonen nu a putut spune dacă îşi va reveni la timp pentru cursa din Coreea.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri