Un internaţional impresariat de Mino Raiola, arestat pentru jaf armat

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
14/03/2018, 18:37
Un internaţional impresariat de Mino Raiola, arestat pentru jaf armat

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport a scris că mijlocaşul marocan de origine olandeză Ismail H’Maidat a fost arestat în Belgia şi va urma să fie adus în faţa unui judecător pentru a-şi afla sentinţa.

Ismail H’Maidat, în vârstă de 22 de ani, are o selecţie la naţionala Marocului, este jucătorul formaţiei AS Roma (nu a jucat niciun meci la prima echipă) şi este impresariat de celebrul Mino Raiola. El este acuzat că a jefuit sub ameninţarea cu pistolul o benzinărie, un cazinou, un magazin de pantofi şi două supermarket-uri.

Raiola l-a dus pe H’Maidat la Roma pentru 3,15 milioane de euro

Mino Raiola l-a transferat pe Ismail H’Maidat la AS Roma de la Brescia pentru 3,15 milioane de euro. Gruparea romană l-a împrumutat apoi la Ascoli, Vicenza, Olhanense şi Westerlo. Gruparea belgiană a întrerupt împrumutul fotbalistului, după ce acesta a absentat nemotivat de la mai multe antrenamente.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×