Life

Raisa de la Românii au Talent, despre momentul în care a primit Golden Buzz. “Mi-a fost greu să țin ascuns”

Raisa Radu i-a impresionat cu talentul său pe jurații de la Românii au Talent și a primit Golden Buzz. Fetița a povestit cât de greu i-a fost să țină ascuns ce s-a întâmplat la filmări.
18.02.2022 | 20:03
Raisa de la Romanii au Talent despre momentul in care a primit Golden Buzz Mia fost greu sa tin ascuns
Raisa de la Românii au Talent, despre momentul în care a primit Golden Buzz. Sursă foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

Raisa Radu în vârstă de 12 ani i-a impresionat până la lacrimi pe jurații de la Românii au Talent.

Bobonete a fost cel care a decis să-i dea Golden Buzz și i-a oferit șansa de a merge direct în semifinale.

ADVERTISEMENT

Fetița a povestit cât de greu i-a fost să nu dezvăluie nimănui ce s-a întâmplat în timpul filmărilor.

Raisa de la Românii au Talent, despre momentul în care a primit Golden Buzz. “Mi-a fost greu să țin ascuns”

Raisa i-a impresionat pe toți cei care au ascultat-o cântând la Românii au Talent. Fetița de doar 12 ani a primit cel de-al treilea Golden Buzz din sezonul 12 și va merge direct în semifinale.

ADVERTISEMENT

Raisa nu are studii muzicale și singurul loc unde a cântat a fost la biserică. După ce a fost apreciată la Românii au Talent, aceasta spune că își dorește foarte tare să devină o cântăreața cunoscută. Cea care o susține și i-a fost mereu alături este mama sa.

Raisa a povestit ce a făcut după ce a primit Golden Buzz.

“Nu mă așteptam ca momentul meu să ajungă la inimile oamenilor. În drumul spre casă mama îmi adresa foarte multe cuvinte frumoase și am oprit la cel mai apropiat magazin, de unde mi-am luat ceva dulce drept recompensă”, a povestit fetița pentru Click. 

ADVERTISEMENT

Toți cunoscuții au fost curioși să afle ce a făcut Raisa la filmări, dar aceasta a fost nevoită să păstreze secretul până în seara în care a fost difuzată emisiunea.

“Eram întrebată în mod frecvent: Cum a fost? Cât a durat? Ce au zis jurații?

Cum nu le puteam spune, mereu aminteam că este un secret… Așa că vă dați seama ce sentimente de nerăbdare m-au încercat în toată această perioadă”, a mai spus concurenta de la Românii au Talent.

ADVERTISEMENT

Cine este Raisa Radu

Raisa Radu de la Românii au Talent are 12 ani și s-a născut în Slobozia. De la 1 an și jumătate aceasta este crescută doar de mama sa. Fetița și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 6 ani și cea mai mare dorință este să devină cântăreață. În place să deseneze, dar și să facă sport.

Fetița a dezvăluit că au fost mulți cei care i-au spus că nu cântă bine și au încercat să o descurajeze.

“Copiii spuneau că nu sunt talentată, că nu știu să cânt și că nu e muzica de mine, că trebuie să mă las. Pe mine m-a afectat destul de mult faptul că unii copii pot să fie răi, dar fără motiv, adică doar pentru satisfacția lor”, a mărturisit Raisa  în cadrul emisiunii de la Pro Tv.

ADVERTISEMENT