News
notix pixel id

Raisa, fetița ucisă de polițist pe trecerea de pietoni, a fost înmormântată. Avocatul familiei face noi dezvăluiri din anchetă

Vineri a fost o zi plină de lacrimi pentru familia și prietenii fetiței ucise de polițist pe trecerea de pietoni, deoarece Raisa a fost înmormântată. Noi detalii din anchetă au fost dezvăluite de avocatul familiei
15.01.2022 | 17:11
Raisa, fetița ucisă de polițist pe trecerea de pietoni, a fost înmormântată. Avocatul familiei face noi dezvăluiri din anchetă
Raisa, fetița omorâtă pe trecerea de pietoni de un polițist, a fost înmormântată. sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Raisa, fetița ucisă de polițist pe trecerea de pietoni, a fost înmormântată. Vineri, 15 ianuarie, copila a fost condusă pe ultimul drum de familie, de colegii de la școală, precum și de oameni necunoscuți.

Raisa, fetița ucisă de polițist pe trecerea de pietoni, a fost înmormântată. Avocatul familiei, noi dezvăluiri din anchetă

Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe Raisa, fata omorâtă de un polițist pe trecerea de pietoni. Trupul neînsuflețit al fetiței a fost înmormântat la aceeași oră la care a avut loc teribilul accident.

Slujba a avut loc la biserica de pe strada Hotin, din Sectorul 1 al Capitalei.

Părinții fetiței sunt distruși și nu pot să înțeleagă cum de micuța nu mai este printre cei vii. Aceștia sunt în stare de șoc și probabil vor mai fi ceva vreme, până să conștientizeze ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

La înmormântare au venit și colegii de la școală ai Raisei împreună cu părinții lor. Apoi, aceștia au mers să protesteze la Secția 5 de Poliție, unde lucrează polițistul responsabil pentru producerea evenimentului rutier, în care Raisa a murit.

Un bărbat prezent la protest a declarat că suspectează o mușamalizare a acestui caz. O altă femeie, revoltată că un copil nevinovat a fost omorât, iar vinovatul se află în libertate, a decis să picheteze sediul Poliției.

ADVERTISEMENT

“Am venit în semn de solidaritate pentru părinții fetei, care nu a făcut decât să meargă la școală”, a mai precizat o altă femeie prezentă la protestul din fața Secției 5 de Poliției.

Avocatul familiei, noi dezvăluiri din anchetă

Noi detalii din anchetă au fost dezvăluite de avocatul familiei, la o emisiune al postului de televiziune Antena 3.

ADVERTISEMENT

“Ancheta se desfășoară pe repede înainte, pentru că s-au făcut mai multe audieri. Eu am participat aseară la prima audiere – a fost audiată acea doamnă care lucra la magazinul din colț și de fapt informațiile că a fost mutată cu bocancul s-au transformat din informații de presă în probe în dosar”, a precizat avocatul.

Potrivit avocatului, femeia în cauză a văzut că, atunci când polițistul a mișcat-o pe fetiță cu bocancul și a întors-o într-o parte, au venit doi bărbați care l-au întrebat de ce mișcă victima și i-au zis să sune la Salvare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, polițistul responsabil de producerea accidentului a fost văzut în timp ce se urca într-o mașină albă împreună cu alți polițiști.

“Apare în declarația martorei un Duster alb în care a fost urcat polițistul cu alți polițiști, care și ei la rândul lor vor trebui audiați. După ce s-au inflamat spiritele acel Duster a plecat. Deci, sunt multe elemente care ar trebui clarificate”, a mai menționat avocatul familiei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri