News

Reacția mamei Raisei după ce a primit scrisoarea polițistului care i-a ucis fiica: “Înapoi nu poate să mi-o aducă nimeni”

Mama Raisei a reacționat în mod public după ce a primit scrisoarea polițistului care i-a ucis fiica, prin care și-a cerut iertare. Ce a spus Liliana despre Popescu Constantin.
21.01.2022 | 19:42
Reactia mamei Raisei dupa ce a primit scrisoarea politistului care ia ucis fiica Inapoi nu poate sa mio aduca nimeni
Mama Raisei a reacționat după ce a primit scrisoarea polițistului care i-a ucis fiica. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce Popescu Constantin, agentul de poliție care a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni, a trimis o scrisoare către familia îndoliată, mama fetei decedate a reacționat în mod public.

Reacția mamei Raisei după ce a primit scrisoarea polițistului care i-a ucis fiica

Pentru prima dată la TV, Liliana, cea care-și plânge fiica decedată, spune că a fost de acord să primească scrisoarea lui Popescu Constantin, prin care le-a cerut iertare pentru tragedia pe care le-a produs-o.

ADVERTISEMENT

Femeia mărturisește că atât ea, cât și soțul merg înainte numai datorită puterii pe care o primesc de la Dumnezeu și de la Raisa. Tocmai de aceea, conștienți fiind că totul a fost doar un accident și că nimeni și nimic nu le poate aduce copila înapoi, familia îndoliată spune că nu-și dorește răzbunare, ci doar liniștea necesară încât să poată accepta tragedia care li s-a întâmplat.

“Înapoi nu poate să mi-o aducă nimeni”

”Știam că dânsul vrea să ne trimită o scrisoare, am fost de acord. Nu am resentimente față de domnul polițist, toți suntem oameni, în niciun caz nu a vrut să facă treaba asta. Asta este situația, nu avem ce face, acum trebuie să acceptăm ce s-a întâmplat. Înapoi nu poate să mi-o aducă nimeni.

ADVERTISEMENT

Doar Dumnezeu ne dă puterea asta, dacă vedeam lucrul ăsta din afara și noi eram revoltați, dar atât de multă putere ne dă Dumnezeu și fata mea, încât nu putem să avem niciun sentiment negativ. Nimeni nu o poate aduce înapoi și atunci pentru ce? Decât așa să faci rău? Eu nu pot, nu pot, n-am niciun motiv”, a spus Liliana, mama Raisei, la ”Acces Direct”.

”Nu îi vrem răul”

Întrebată dacă a avut măcar pentru o secundă sentimentul că a primit scrisoarea în care polițistul și-a cerut iertare doar de pe urma presiunii mediatice, Liliana a declarat că a simțit cu adevărat că Popescu Constantin regretă cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Mama Raisei spune că nu are niciun fel de sentiment față de ucigașul fiicei sale, gestul său nefiind pentru ei un lucru care să îi liniștească sau dimpotriva.

”Nu (n.r. nu a fost o scrisoare trimisă din cauza presiunii mediatice), a simțit, e om, nu se simte minunat că știe că a omorât un copil. Nu am avut niciun fel de așteptare. Nici nu mă liniștește, nici nu mă enervează, nu am niciun sentiment. Vrem să știe dânsul că nu îi vrem răul, nu avem o ură față de el, atât noi, cât și cealaltă familie.

ADVERTISEMENT

Nu l-am iertat, dar nici nu am ce să iert. Sunt niște sentimente ciudate care ne încearcă în perioada asta, nici noi nu știm ce ne-a lovit și ce simțim, e destul de complicat ceea ce se întâmplă”, a mai adăugat mama îndoliată.

Mama Raisei nu acceptă ajutorul oferit de Popescu Constantin

Liliana, mama Raisei, a mărturisit că nu vrea niciun fel de ajutor din partea polițistului care a dat cu mașina peste fiica sa, în ciuda faptului că el s-a oferit să ajute cu orice este necesar.

Mama îndoliată le mulțumește tuturor celor care în aceste zile grele le-au sărit în ajutor cu orice, chiar și cu bani, însă nevoia lor, spune ea, nu o poate acoperi nimeni și nimic.

”Nu, nu (n.r. nu are nevoie de vreun ajutor oferit de polițist). A fost atât de multă lume, oameni pe care nu-i cunoșteam și care au venit cu de toate. Le mulțumesc tuturor, dar nu avem nevoie. Noi avem nevoie de copilul nostru, dar nu ni-l poate aduce nimeni.

Nu ne uităm la televizor, nici pe Facebook, suntem cumva în globulețul nostru, vrem să o știm pe Raisa cum era. Nu pot să văd imagini, vreau să știu că e bine unde e, lucrul ăsta mă liniștește. Știind că a fost chemată unde trebuia, doar așa putem noi să supraviețuim”, a mai adăugat mama copilei decedate.

ADVERTISEMENT