Fotbal international

Rakitic a înscris golul 600 pentru Barcelona în Liga Campionilor cu o execuție fabuloasă. Video

Autor: Alin Miu | 03.10.2018 | 22:48
Rakitic a înscris golul 600 pentru Barcelona în Liga Campionilor cu o execuție fabuloasă. Video
Rakitic a înscris golul 600 pentru Barcelona în Liga Campionilor cu o execuție fabuloasă

Ivan Rakitic a înscris golul 600 pentru Barcelona în Liga Campionilor cu o execuție fabuloasă, venită în minutul 28 al partidei jucate pe Wembley cu Tottenham.

Croatul a dus scorul la 2-0 cu această reușită fenomenală, pe care vă invităm să o vedeți în clipul de mai jos.

Rakitic a înscris golul 600 pentru Barcelona în Liga Campionilor

De când Liga Campionilor și-a schimbat formatul, Barcelona a cucerit de patru ori trofeul, iar toate aceste succese au venit în ultimii 15 ani. Anterior acestei perioade, Barcelona se lăuda numai cu o finală pierdută în fața lui AC Milan.

În sezonul 2005/06, catalanii i-au învins în ultimul act pe cei de la Arsenal, pentru ca în 2009 și 2011 să treacă de o altă echipă din Premier League, Manchester United. În 2015, Barcelona a luat trofeul după o finală cu Juventus.

O singură dată de la schimbarea formatului s-a întâmplat ca Barcelona să nu treacă de faza grupelor, în sezonul 2000/01.

Ivan Raktici (30 ani) are parte de un an excelent, după ce a disputat finala Campionatului Mondial alături de naționala Croației. Totuși, pentru Barcelona nu mai este un fotbalist la fel de important cum era în urmă cu 1-2 ani.

Acesta a fost cel de-al doilea său gol din actuala stagiune, în zece partide oficiale. Rakitic mai înscrisese cu Huesca. Și-a depășit deja cifrele din precedenta stagiune însă, când a marcat un singur gol pe tot parcursul sezonului.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!