Nicio categorie

Rakitic îi “înţeapă” pe francezi. “Au marcat patru goluri, doar trei ale lor”

Autor: Sorin Dumitrescu | 16.07.2018 | 09:39
Rakitic îi înțeapă pe francezi. Au marcat patru goluri, dar numai trei ale lor

Unul dintre cei mai buni jucători ai Croaţiei la acest turneu de final de Campionat Mondial, mijlocaşul FC Barcelona, Ivan Rakitic, nu s-a putut abţine să nu îi “înţepe” pe francezi după finala câştigată de Franţa cu 4-2 în faţa Croaţiei pe stadionul Lujniki din Moscova. Rakitic declarase cu o zi înaintea finalei că este gata, dacă naţionala ţării sale, ajunsă în premieră să joace o finală de campionat mondial, va câştiga titlul, să se lase de fotbal.

 “Prefer să renunţ la ghetele de fotbal, începând de luni 16 iulie,  dacă ăsta este preţul pentru a câştiga Campionatul Mondial”. Din fericire pentru sportul rege şi mai ales pentru FC Barcelona, dar din nefericire pentru el ca şi croat şi pentru ţara sa, Rakitic nu a avut parte de acest sacrificiu, deşi Croaţia a fost echipa cu o posesie indiscutabil superioară în meci şi care a expediat cele mai multe şuturi spre poarta lui Hugo Lloris.

Rakitic îi “înţeapă” pe francezi. Dar nu a comentat arbitrajul

“Am fost echipa mai bună în prima jumătate a meciului, am atacat, dar am fost ghinionişti în seara aceasta (n.r.: duminică, 15 iulie). Au marcat 4 goluri, dar doar 3 şuturi au fost ale lor. Cu toate acestea, felicit Franţa, a meritat să câştige!”. Rakitic nu a comentat în nici un fel arbitrajul, spre deosebire de Luka Modric, dar acesta a făcut-o în calitatea sa de căpitan de echipă.

Rakitic îi înţeapă pe francezi. Mijlocaşul FC Barcelona vorbeşte despre posesia superioară a echipei sale, dar felicită Franţa pentru pragmatism
Rakitic îi înţeapă pe francezi. Mijlocaşul FC Barcelona vorbeşte despre posesia superioară a echipei sale
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!