ADVERTISEMENT
Fotbal international

Ivan Rakitic, nemulţumit de venirea lui Coutinho. Croatul vrea să plece în Anglia

Ivan Rakitic este nemulţumit de faptul că Barcelona l-a achiziţionat pe Philippe Coutinho şi ar putea pleca la o echipă din Premier League.
Autor: Tibi Demeter | 09.01.2018 | 12:36
Ivan Rakitic, nemulţumit de venirea lui Coutinho. Croatul vrea să plece în Anglia

 Ivan Rakitic ar putea pleca de la Barcelona după ce formaţia catalană a plătit 160 de milioane de euro pentru aducerea lui Coutinho de la Liverpoool. Mijlocaşul croat este unul dintre cei mai buni jucători de pe Camp Nou, dar rămâne de văzut car va fi rolul său în urma venirii lui Coutinho.

ADVERTISEMENT

Jurnaliştii de la Diario Gol au anunţat că fotbalistul de 29 de ani este aproape de un transfer în Premier League, Arsenal şi Liverpool, fiind echipele care şi-l doresc pe mijlocaşul catalanilor. Rakitic este nevoit acum să lupte pentru un loc în linia mediană a echipei cu Iniesta, Paulinho, Busquets, Coutinho sau Denis Suarez, iar acest lucru se pare că îl nemulţumeşte.

Rakitic consideră preţul plătit pentru Coutinho puţin exagerat

“Nu contează opinia mea în privinţa preţului. Este puţin cam mare, dar piaţa este care decide sumele, iar aici vorbim de cel mai mare club din lume. Orice fotbalist bun este binevenit. Felicit preşedintele şi pe toţi care au făcut posibil ca el să fie aici”, a spus jucătorul croat imediat după ce s-a realizat transferul brazilianului.

ADVERTISEMENT

Valverde este fericit că are un lot mult mai numeros la dispoziţiei: “Cred că ne poate ajuta în multe situaţii. El marchează şi oferă multe pase de gol şi nu în ultimul rând, el poate juca atât în benzile terenului, cât şi în zona centrală”, a spus antrenorul catalanilor despre noua achiziţie.

2021 este anul în care îi expiră contractul lui Rakitic

ADVERTISEMENT

28 de meciuri a jucat în acest sezon

1 gol marcat

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!