Sport

Rakow ştie pe cine ia din România dacă Dinamo nu acceptă oferta pentru Sorescu. Exclusiv

Polonezii de la Rakow au făcut oferta finală pentru Deian Sorescu, însă dacă oficialii lui Dinamo nu vor fi de acord s-au orientat pentru un alt jucător din Casa Pariurilor Liga 1.
17.01.2022 | 21:23
Rakow stie pe cine ia din Romania daca Dinamo nu accepta oferta pentru Sorescu Exclusiv
Deian Sorescu, la finalul meciului cu Voluntari. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Continuă telenovela transferului lui Deian Sorescu. Dinamo negociază la sânge cu polonezii de la Rakow mutarea, însă cele două părţi sunt tot mai departe de un acord.

Rakow s-a reorientat spre Radu Boboc dacă Dinamo refuză oferta pentru Sorescu!

Rakow a trimis oferta oficială pentru Deian Sorescu, de 600.000 de euro plus bonusuri și așteaptă până marți, la ora 12:00. În cazul în care oficialii lui Dinamo vor refuza oferta, atunci polonezii au o altă variantă din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, jucătorul pe care cei de la Rakow vor să îl transfere este Radu Boboc de la Farul Constanța. Deian Sorescu este prima variantă, însă dacă Dinamo refuză, polonezii îl vor oferta pe jucătorul lui Hagi.

Radu Boboc, jucătorul Farului Constanţa
Radu Boboc, jucătorul Farului Constanţa. Sursa: sportpictures.eu

Polonezii au pus pe masă 600.000 de euro plus bonusuri pentru Sorescu!

FANATIK a aflat că oferta finală a celor de la Rakow pentru Deian Sorescu este de 600.000 de euro, plus bonus de 100.000 de euro dacă echipa se califică în Europa League în fiecare an de contract și 50.000 de euro dacă polonezii câștigă titlul.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Rakow se califică în grupele Champions League este prevăzut un bonus suplimentar de 300.000 de euro. În plus, celor de la Dinamo li s-au oferit împrumut doi jucători, cu jumătate din salariu acoperit de polonezi pentru a-i ajuta în lupta pentru evitarea retrogradării.

“Nu este ok oferta. Nu se apropie de ceea ce dorim. Avem nişte limitări legale şi nu putem mai jos de o anumită sumă. Nu ştiu ce neînţelegeri au fost sau ce cred acei oameni. Probabil ne vom mai auzi mâine dimineaţa cu cei de la club şi o să vedem la ce concluzie ajungem”, Răzvan Zăvăleanu

Dinamo are termen până marţi la prânz să dea curs ofertei pentru Sorescu

Dinamo are termen până marți, la ora 12:00, să dea curs ofertei. Dacă nu, cei de la Rakow s-au reorientat spre Radu Boboc și îl vor oferta pe fundașul dreapta în vârstă de 22 de ani de la Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Oficialii “câinilor” au solicitat o sumă care să se apropie de 1 milion de euro pentru Deian Sorescu, însă în acest moment oferta polonezilor este departe de acest prag, dacă scoatem din calcul bonusurile de performanţă.

În cazul în care transferul lui Deian Sorescu nu se va realiza, fotbalistul va rămâne cel puţin până în vară la echipă şi va pune umărul la salvarea de la retrogradare. Însă, jucătorul ar putea fi demoralizat în cazul în care se va rata din nou un transfer.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu, afectat de meciul cu Mioveni: „Acolo a fost momentul critic, pentru mine s-a terminat absolut totul”

Asta în condiţiile în care, la ultimul meci oficial disputat de Sorescu pentru Dinamo, în luna decembrie, fanii furioşi l-au dezbrăcat la finalul meciului de la Mioveni, incident peste care fotbalistul nu a trecut:

Acolo a fost momentul critic, pentru mine s-a terminat absolut totul. A fost ceva îngrozitor. Eu nu am dormit 36 de ore, până la antrenamentul de a doua zi cred că am dormit o oră și un pic.

Mulți nu știu ce se întâmplă cu adevărat la club. Ăsta e adevărul și asta susțin în continuare. Nu se va schimba nimic. Dacă nu s-a schimbat până acum, eu sper să se schimbe, dar nu mai am nicio încredere”, a spus Sorescu.

Sorescu are cotă de piaţă de 1,9 milioane de euro

Cota de piaţă a lui Deian Sorescu este de 1,9 milioane de euro în acest moment. Jucătorul ochit de polonezi în cazul unui răspuns negativ, Radu Boboc, este cotat la 1,3 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.

  • 8 goluri a marcat Sorescu în acest sezon
  • 22 de ani are Radu Boboc
ADVERTISEMENT