News

Raluca şi Ioana, între ÎNGER şi DRAC… de fată!

Două dintre „frumoasele” sportului de pe „sticlă”, Ioana Cosma şi Raluca Arvat, au cunoscut deliciul farselor, uneori chiar pe pielea lor. În special redactorul-şef de la Sport.ro (vezi...
12.02.2015 | 10:57

Două dintre „frumoasele” sportului de pe „sticlă”, Ioana Cosma şi Raluca Arvat, au cunoscut deliciul farselor, uneori chiar pe pielea lor. În special redactorul-şef de la Sport.ro (vezi galeria foto!), „blondă” în primul minut de joc, dar u revenire puternică pe final: „Cînd eram mică, în şcoala generală, mi s-au făcut destule farse. Şi nu erau toate amuzante… Mi-aduc aminte că odată m-au trimis nişte colegi acasă de la ore, că ne-a explodat butelia de gaz. Am fugit plîngînd tot drumul pînă acasă. Unde totul era ok, evident… Cu ce m-am ales eu au fost spaima şi o scutire de la orele respective. Cu ce s-au ales ei au fost pantalonii de uniformă înodaţi şi ferecaţi cu lăcăţel după o oră de sport…”.

În antiteză, prezentatoarea ştirilor sportive la Pro tv (vezi galeria foto!) era o elevă nebunatică la liceu şi a fost titulară de bază, chiar iniţiatoare a unei farse în grup de un 1 aprilie: „Trebuia să vină profesorul de matematică la oră şi, la propunerea mea, am plecat toţi, chiul în masă ca la carte. De supărare, profu’ a chemat-o pe dirigintă în clasa să îi arate ce elevi neserioşi şi chiulangii are. Cînd a intra proful cu diriga în clasă… surpriză! Eram toţi în bănci, serioşi şi gata de oră! Profu’ a rămas ca la dentist, ne-am explicat, a rîs diriga, am rîs şi noi, a rîs şi profu’, cam albastru, dar a nu a rămas dator şi ne-a pus să scoatem o foaie de hîrtie, lucrare de control! Subiecte nasoale rău, n-a ştiut nimeni să le facă… La sfîrşitul orei profu’ a strîns lucrările şi, cu o privire dură, le-a… rupt în faţa clasei şi ne-a spus că a fost farsa lui de 1 aprilie, 1-1 în ultimul minut”.

CITEŞTE ŞI „Lucy Liu, ISPITA din tribună, a „COSTAT” 2.500 de dolari”

Tags: