Life

Raluca Bădulescu a desființat o concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities: „Voi styling nu faceți!”

Raluca Bădulescu a desființat o concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities, fiind nemulțumită de ținuta cu care a defilat.
25.09.2021 | 17:39
Raluca Badulescu a desfiintat o concurenta de la Bravo ai stil Celebrities Voi styling nu faceti
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a desființat o concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Este vorba de Otniela, a cărei ținută nu a fost deloc pe placul juraților.

Jurata a criticat-o dur pe Otniela, spunându-i că nu se străduiește deloc să creeze styling și că ar avea o ținută mult prea simplă.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a desființat o concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities: „Voi styling nu faceți!”

Raluca Bădulescu i-a adresat un mesaj tranșant Otnielei, la Bravo, ai stil! Celebrities. Ținuta concurentei nu a fost apreciată de jurați pe motiv că a fost prea simplă.

Raluca i-a spus Otnielei că nu s-a străduit deloc să facă styling și că a recurs la o ținută compusă doar dintr-o rochie scurtă și un sacou, asortate cu o geantă.

ADVERTISEMENT

Jurata le-a amintit fetelor că riscă să fie eliminate dacă nu se vor strădui mai mult în cadrul competiției, mai ales că urmează galele eliminatorii.

„Rochia îți sta bine! Părul, geanta se pupă ele acolo toate! Pe de cealaltă parte o luăm iar într-o discuție!

ADVERTISEMENT

Ținând cont că este gala eliminatorie în acest weekend, măi, voi styling nu faceți! Voi luați de pe umeraș un sacou și o rochie!”, i-a spus Raluca Bădulescu Otnielei.

Concurenta a încercat să se apere, spunându-i juratei că s-a străduit să creeze această ținută. „Nu-i adevărat! Daca ai ști cât m-am stresat pentru tot!”, a spus tânăra.

ADVERTISEMENT

Însă Raluca Bădulescu nu și-a schimbat opinia în legătură cu apariția concurentei. „Pentru o rochie și un sacou? Le pune și un copil de doi ani împreună!”, i-a mai spus aceasta.

Otniela
Ținuta Otnielei la Bravo, ai stil! Celebrities, criticată de Raluca Bădulescu. Sursa foto: Instagram

Ilinca Vandici a intervenit în discuția celor două și a spus că nu se știe dacă în acest weekend va fi, într-adevăr, gala eliminatorie, însă a urmat un alt dialog tensionant.

„Raluca Bădulescu: Le zic și eu așa ca să se agite!/ Otniela: Chiar m-am agitat eu!

Raluca Bădulescu: Ca să asortezi rochia asta și sacoul te-ai agitat ca un sifon? Asta e o ținută super safe care știai că îți va veni foarte bine!

Și ți-ai făcut un make-up superb, părul întins perfect, n-aveai cum să greșești!”, a continuat schimbul de replici dintre Otniela și jurată.

ADVERTISEMENT