ADVERTISEMENT
Life

Raluca Bădulescu a desființat-o pe Nicoleta Nucă. Ce a remarcat jurata de la Bravo, ai stil: „O ardeți pe finețe…”

Autor: Dan Suta | 18.05.2021 | 17:30
Raluca Bădulescu a desființat-o pe Nicoleta Nucă. Ce a remarcat jurata de la Bravo, ai stil: „O ardeți pe finețe...”
Raluca Bădulescu a criticat-o dur pe cântăreața Nicoleta Nucă. Foto: Instagram

Raluca Bădulescu a comentat ținutele vedetelor, iar Nicoleta Nucă a primit o serie de critici din partea juratei de la Bravo, ai stil.

ADVERTISEMENT

Vedeta Kanal D realizează o rubrică săptămânală în emisiunea Teo Show alături de Cătălin Botezatu, unde comentează ținutele vedetelor feminine pe care acestea le postează pe Instagram.

În ediția de marți, 18 mai, a venit rândul Nicoletei Nucă să fie criticată fără milă de blondină. Cântăreața nu se află pentru prima oară pe lista „AȘA NU!”.

Raluca Bădulescu, critici la adresa cântăreței Nicoleta Nucă: „O vestuță meschină”

Chiar jurata concursului de modă de la Kanal D a spus că la cât de criticată a fost în rubrica de poliție a modei nu s-ar mira să trimită pe cineva să o bată pe stradă.

ADVERTISEMENT

Evident, a spus asta în spirit de glumă, căci Raluca nu are absolut nimic împotriva Nicoletei, ci doar comentează ținutele pe care le poartă.

Bădulescu a comentat o poză în care Nicoleta Nucă apărea pe un perete mâzgălit de graffiti. Primul lucru care i-a atras atenția fashionistei a fost culoarea părului, care a reprezentat pentru ea un mare turn-off.

„Contează culoarea părului. Pentru orice fel de clip îți pui o perucă. Nu toate culorile de păr merg cu toate culorile de haine. Nu vă îmbrăcați cu bej ca și cum v-ați duce la job. O ardeți pe finețe, ne pozăm la un graffiti. O vestuță meschină”, a taxat-o Raluca pe Nicoleta Nucă în platoul Teo Show.

ADVERTISEMENT

Vedeta a continuat să vorbească și despre alte celebrități feminine de la noi, iar când a ajuns la Ioana Ginghină a intrat în conflict cu Cătălin Botezatu.

raluca bădulescu
Aceasta e ținuta oentru care Nicoleta Nucă a fost taxată de Raluca Bădulescu. Foto: captură Kanal D

Ioana Ginghină și Crina Abrudan, apreciate de jurata de la Bravo, ai stil

Ralucăi i-a plăcut ținuta purtată în imagine de fosta nevastă a lui Papadopol, însă Botezatu nu a fost deloc impresionat.

ADVERTISEMENT
raluca bădulescu
La polul opus s-au aflat Ioana Ginghină și Crina Abrudan, apreciate de Raluca Bădulescu. Foto: captură Kanal D/ Instagram

„De data asta și-a asortat cizmele la o rochie cu niște influențe boho-chic dacă extindem un pic boho-chic-ul în capul nostru”, a fost comentariul Ralucăi la rochia înflorată a Ioanei.

Cea mai apreciată vedetă a fost Crina Abrudan, al cărei trup sexy a fost remarcat din prima de cei doi jurați de la Bravo, ai stil. Raluca a spus despre Crina că este în pas cu moda și că tipul de decolteu prezentat o avantajează foarte mult, ba chiar îl recomandă tinerelor care au cu ce se mândri.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!