Life
notix pixel id

Raluca Bădulescu a desființat-o pe Nicoleta Nucă. Ce a remarcat jurata de la Bravo, ai stil: „O ardeți pe finețe…”

18.05.2021 | 17:30
Raluca Bădulescu a desființat-o pe Nicoleta Nucă. Ce a remarcat jurata de la Bravo, ai stil: „O ardeți pe finețe...”
Raluca Bădulescu a criticat-o dur pe cântăreața Nicoleta Nucă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a comentat ținutele vedetelor, iar Nicoleta Nucă a primit o serie de critici din partea juratei de la Bravo, ai stil.

Vedeta Kanal D realizează o rubrică săptămânală în emisiunea Teo Show alături de Cătălin Botezatu, unde comentează ținutele vedetelor feminine pe care acestea le postează pe Instagram.

În ediția de marți, 18 mai, a venit rândul Nicoletei Nucă să fie criticată fără milă de blondină. Cântăreața nu se află pentru prima oară pe lista „AȘA NU!”.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu, critici la adresa cântăreței Nicoleta Nucă: „O vestuță meschină”

Chiar jurata concursului de modă de la Kanal D a spus că la cât de criticată a fost în rubrica de poliție a modei nu s-ar mira să trimită pe cineva să o bată pe stradă.

Evident, a spus asta în spirit de glumă, căci Raluca nu are absolut nimic împotriva Nicoletei, ci doar comentează ținutele pe care le poartă.

ADVERTISEMENT

Bădulescu a comentat o poză în care Nicoleta Nucă apărea pe un perete mâzgălit de graffiti. Primul lucru care i-a atras atenția fashionistei a fost culoarea părului, care a reprezentat pentru ea un mare turn-off.

„Contează culoarea părului. Pentru orice fel de clip îți pui o perucă. Nu toate culorile de păr merg cu toate culorile de haine. Nu vă îmbrăcați cu bej ca și cum v-ați duce la job. O ardeți pe finețe, ne pozăm la un graffiti. O vestuță meschină”, a taxat-o Raluca pe Nicoleta Nucă în platoul Teo Show.

ADVERTISEMENT

Vedeta a continuat să vorbească și despre alte celebrități feminine de la noi, iar când a ajuns la Ioana Ginghină a intrat în conflict cu Cătălin Botezatu.

raluca bădulescu
Aceasta e ținuta oentru care Nicoleta Nucă a fost taxată de Raluca Bădulescu. Foto: captură Kanal D

Ioana Ginghină și Crina Abrudan, apreciate de jurata de la Bravo, ai stil

Ralucăi i-a plăcut ținuta purtată în imagine de fosta nevastă a lui Papadopol, însă Botezatu nu a fost deloc impresionat.

ADVERTISEMENT
raluca bădulescu
La polul opus s-au aflat Ioana Ginghină și Crina Abrudan, apreciate de Raluca Bădulescu. Foto: captură Kanal D/ Instagram

„De data asta și-a asortat cizmele la o rochie cu niște influențe boho-chic dacă extindem un pic boho-chic-ul în capul nostru”, a fost comentariul Ralucăi la rochia înflorată a Ioanei.

Cea mai apreciată vedetă a fost Crina Abrudan, al cărei trup sexy a fost remarcat din prima de cei doi jurați de la Bravo, ai stil. Raluca a spus despre Crina că este în pas cu moda și că tipul de decolteu prezentat o avantajează foarte mult, ba chiar îl recomandă tinerelor care au cu ce se mândri.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri