Life

Raluca Bădulescu a spus de ce poartă des peruci. Ce motiv a invocat jurata de la ”Bravo, ai stil!”

Din ce motiv Raluca Bădulescu poartă des peruci. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil” a explicat ”misterul” aparițiilor sale.
25.08.2023 | 16:25
Raluca Badulescu a spus de ce poarta des peruci Ce motiv a invocat jurata de la Bravo ai stil
Raluca Bădulescu are o colecție impresionantă de peruci. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu (48 ani) a vorbit despre perucile sale. Ne-a obișnuit până acum cu aparițiile extravagante, caracterizate de blănuri scumpe, bijuterii ce puțini au curajul să le poarte, ținute de tip ”animal-print”, dar și de o varietate de peruci.

De ce se afișează Raluca Bădulescu doar cu peruci?

Mulți fani de-ai juratei de la ”Bravo, ai stil!” sunt curioși să o vadă și cu părul natural, după ce de câțiva ani, Raluca Bădulescu se afișează doar cu peruci. Ba chiar deține o colecție impresionantă acasă. În cadrul unui interviu, ea a explicat motivul.

ADVERTISEMENT

Pentru cei curioși, Raluca Bădulescu precizează că părul ei natural arată foarte bine și că a început să se vopsească din adolescență, de la 14 ani. De altfel, folosește și extensii, încă de când acestea au apărut pentru prima oară. Dar, când a testat și perucile, și-a dat seama că sunt mai eficiente.

Jurata de la ”Bravo, ai stil” se declară pasionată de peruci, fiindcă îi permit să aibă oricând o altă culoare a părului, o altă lungime a lui și o altă coafură. Toate acestea nu le-ar putea avea de fiecare dată cu părul ei natural, recunoaște vedeta.

ADVERTISEMENT

”Sunt pasionată de peruci, sunt prima care a început să le poarte în mod constant în showbiz-ul autohon. Le găsesc absolut divine. Așa cum în exces îmi place să cumpăr haine, accesorii și să mănânc dulciuri, tot la fel de mult mi-a plăcut să mă vopsesc, chiar în exces.

Mă vopsesc de la 14 ani, pun extensii de când au apărut și, deși părul meu arată foarte bine, perucile îmi permit schimbări de look foarte, foarte dese. Pot schimba rapid culoarea părului, lungimea lui, coafurile, ceea ce n-ar fi posibil cu părul meu natural. Perucile au, însă, un rol integrant în styling-urile pe care le fac”, a explicat Raluca Bădulescu pentru Viva.ro

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu, sfaturi stilistice. Ce trebuie să aibă mereu o femeie în garderobă

Raluca Bădulescu le sfătuiește pe doamnele și domnișoarele care o admiră să se îmbrace mereu în funcție de personalitatea pe care o au și în funcție de ce le avantajează. Să nu își cumpere articole vestimentare de sezon, doar pentru a fi în trend.

Vedeta a detaliat și ținutele care nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei. Printre acestea se numără: o pereche de pantofi stiletto negri, o rochie neagră, o cămașă albă de calitate, o pereche de blugi mulați, o haină de blană sau un palton de cașmir.

ADVERTISEMENT

”Să țină întotdeauna cont de personalitatea lor și de ceea ce le place să poarte. Să nu se ia după trenduri, după propunerile designerilor (…)  Să nu cadă pradă trendurilor trecătoare.

Să aibă în garderobă piesele esențiale care definesc stilul unei femei: o pereche de stiletto negri, little black dress, o cămașă albă de calitate, din poplin, o pereche de jeans care să flateze silueta, o haină de blană sau un palton de cașmir, t-shirts albe de calitate, o rochie-furou, o pereche de sandale perfecte, un clutch de seară, o geantă de zi (…)”, a mai spus Raluca Bădulescu.

ADVERTISEMENT