Life

Raluca Bădulescu a șters pe jos cu Xonia și Adina Halas. Cum s-au îmbrăcat cele două

Raluca Bădulescu a șters pe jos cu vedetele din România. Fashionista le-a criticat ținutele în rubrica ei din fiecare marți de la Teo Show.
08.06.2021 | 17:25
Raluca Badulescu a sters pe jos cu Xonia si Adina Halas Cum sau imbracat cele doua
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a comentat ținutele all white purtate de vedetele din România la diferite evenimente. Jurata de la Bravo, ai stil nu a avut milă nici de data aceasta față de anumite dive de pe plaiurile mioritice.

În mod cu totul surprinzător, Bianca Rus a luat „Așa da”, cu toate că a purtat o ținută aparent ieftină, spre deosebire de Crina Abrudan care a purtat pe ea în jur de 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Raluca a vrut să demonstreze prin calificativele ei că degeaba o femeie se îmbracă în haine foarte scumpe și pune accesorii piperate la preț dacă nu știe să le combine.

Raluca Bădulescu a desființat ținutele purtate de Xonia și Adina Halas

Pe Bianca Rus a încurajat-o și a dat-o exemplu că se poate crea o ținută și cu buget redus.

„Sunt mândruță de ea, mă. Are poziție de mândruță cu mâinile așa în șold. Nu e greșită ținută, nu e vreo lumină. Nu e greșită basically.  Saboții ăia sunt în trend, se asortează cu pantalonii ăia scurți, cu set. E îmbrăcată civilizat”, a fost comentariul apreciativ al Ralucăi Bădulescu vizavi de ținuta Biancăi Rus.

ADVERTISEMENT

Când a venit vorba despre Xonia și Adina Halas, lucrurile s-au schimbat radical. Despre cântăreață a spus că are un corp ”divinisim”, dar că nu o avantajează ținuta alb-negru pe care o purta.

Fără intenția de a jigni ospătarii, Raluca a spus că Xonia arăta la acel eveniment ca una dintre persoanele angajate care puneau paharele pe mesele invitaților.

ADVERTISEMENT
raluca bădulescu xonia
Raluca Bădulescu a spus că Xonia arată ca o ospătăriță. Foto: captură Kanal D

„Îi dă un aer halterofilistic”

De limba ascuțită a fashionistei nu a scăpat nici Adina Halas. Pentru ea a avut cele mai dure critici în ediția din 8 iunie a emisiunii Teo Show.

„N-ai cum să pui modelul ăsta de jeanși. Nu-i flatează silueta, ea având o siluetă divină. Dacă tot vorbeam de aere… îi dă un aer halterofilistic spre Nicu Vlad”, a spus Raluca Bădulescu despre outfit-ul Adinei Halas.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a povestit printre ele că a fost recent la Madrid, unde a văzut care sunt trendurile actuale în modă. Jurata de la Bravo, ai stil spune că sunt pe val ținutele boho-chic, doar că în Spania tind mai mult spre glamour, spre lux.

De asemenea, a observat că sunt la modă nuanțele de bej și ținutele în culori neon.

 

ADVERTISEMENT