Life

Raluca Bădulescu, dură cu Anca Serea și Adi Sînă: „Arată ca un cuplu de 70 de ani”

Raluca Bădulescu a comentat ținutele purtate de câteva din cele mai celebre cupluri ale showbiz-ului românesc. Anca Serea și Adi Sînă nu au trecut de radarul polițistei modei.
14.12.2021 | 16:31
Raluca Badulescu dura cu Anca Serea si Adi Sina Arata ca un cuplu de 70 de ani
Raluca Bădulescu a comentat felul în care se îmbracă Anca Serea și Adi Sînă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a comentat în cadrul rubricii pe care o realizează în emisiunea Teo Show, câteva dintre ținutele purtate de cuplurile celebre din România.

Printre ”victimele” juratei de la Bravo, ai stil au căzut Anca Serea & Adi Sînă. Au fost analizați și Alexia Eram & Mario Fresh și Flavia Mihășan & partenerul ei, Marius.

ADVERTISEMENT

Dacă despre Alexia, Mario, Flavia și Marius Raluca a avut numai cuvinte de laudă, când a venit rândul Ancăi Serea, lucrurile s-au schimbat complet.

Raluca Bădulescu, dură cu Anca Serea și Adi Sînă

Fashionista a spus că nu înțelege de ce Anca și Adi Sînă se îmbracă bătrânicios pentru vârsta lor. Blondina le-a sugerat celor doi să își mai întinerească stilul vestimentar.

ADVERTISEMENT

În stilul ei caracteristic, Raluca a spus că Anca și Adi se îmbracă de parcă ar fi un cuplu de pensionari.

„Arată ca un cuplu de 70 de ani. La oricare eveniment ar merge, Anca se îmbracă băbistic. Dacă se îmbrăca retro… Sunt doar niște rochii băbistice. De ce să vrei să arăți ca Prințesa Lia și fugitul? Aș mai umbla puțin prin magazine unde se vând haine ok”, a fost comentariul dur făcut de Băduleasca despre Anca și Adi, la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Fiica Andreei Esca și iubitul ei, cântărețul Mario Fresh, au avut parte de niște comentarii ceva mai favorabile.

Vedeta a spus că le șade bine împreună celor doi, atât din punct de vedere vestimentar, cât și ca și cuplu. Raluca a ținut să precizeze că amândoi știu cum să se asorteze atunci când iese împreună. A remarcat totodată produsele de brand pe care aceștia le purtau.

ADVERTISEMENT
Anca Serea și Adi Sînă, criticați de Raluca Bădulescu. Captură Kanal D
În imagine, Flavia Mihășan și Marius, respectiv Alexia Eram și Mario Fresh. Captură Kanal D

Alexia Eram și Mario Fresh au trecut cu bine sub radarul Poliției Modei

„Puțin brandui și la el și la ea. Hainele sunt ce trebuie. Arată foarte bine împreună. Se leagă bine și ca ținute și ca atitudine”, a spus Ralu despre Mario Fresh și Alexia Eram.

Un alt cuplu care a primit OK-ul din partea Ralucăi a fost cel format de Flavia Mihășan cu alesul inimii ei, Marius. Fosta asistentă de la Neața cu Răzvan și Dani a purtat un top cu buricul la vedere, pantofi cu toc și o pereche de blugi. Marius s-a făcut remarcat cu un costum de in.

Asocierea acestor două stiluri vestimentare a primit aprecieri din partea fashionistei: „Dacă e un costum de in, se asortează bine materialele”.

ADVERTISEMENT