Life

Raluca Bădulescu are un nou iubit! Cum arată Rareș, tânărul care i-a furat inima

Raluca Bădulescu are un nou iubit! La câteva luni de la divorțul de Florin Stamin, vedeta s-a afișat cu noua ei cucerire. Iată cum arată Rareș, noul ei partener.
04.08.2022 | 07:29
Raluca Badulescu are un nou iubit Cum arata Rares tanarul care ia furat inima
Raluca Bădulescu are un nou iubit! Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu iubește din nou. După divorțul vedetei de Florin Stamin, aceasta are un nou iubit care o face fericită.

Cum arată noul iubit al Ralucăi Bădulescu

Raluca Bădulescu are un nou iubit, la câteva luni de la divorțul de Florin Stamin. Vedeta a vorbit despre acest subiect și a recunoscut că trece prin una dintre cele mai fericite perioade ale vieții sale.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a spus că trece printr-o perioadă intensă și chiar a recunoscut că este îndrăgostită de noul ei partener de viață.

Imaginile cu Raluca Bădulescu și noul ei iubit au fost publicate de Wowbiz. Rareș este un tânăr medic ce i-a furat inima vedetei de televiziune.

ADVERTISEMENT

“E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită.”, a spus Raluca Bădulescu pentru sursa citată anterior.

Raluca Bădulescu a divorțat după 13 ani de căsnicie

Vestea divorțului dintre Raluca Bădulescu și Florin Stamin a venit ca un șoc.

Cei doi au fost împreună în ultimii 13 ani și nimeni nu se mai aștepta ca ei să decidă să se despartă, mai ales că în toate declarațiile sale vedeta de la Kanal D spunea cât de mult își iubește soțul și cât de norocoasă este să îl aibă alături.

ADVERTISEMENT

Totuși, acum câteva luni, Raluca Bădulescu anunța divorțul de Florin Stamin. Aceasta a spus că este momentul să o ia pe căi diferite, după ce în ultimii 13 ani și-au fost alături la bine și la greu.

“După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. 

Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare.”, a declarat Raluca Bădulescu tot pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT