Life

Ce spune Raluca Bădulescu despre tendințele în modă în 2022: ”Au legătură cu perioada pe care o trăim”

Anul 2022 vine cu alte tendințe în modă față de ceea ce s-a purtat până acum, dar și cu o nouă culoare-vedetă. Criticul de modă și vedeta Kanal D, Raluca Bădulescu, ne pune la curent cu tot ce înseamnă fashion în 2022.
06.01.2022 | 15:51
Ce spune Raluca Badulescu despre tendintele in moda in 2022 Au legatura cu perioada pe care o traim
Raluca Bădulescu îți spune care sunt tendințele în modă în 2022. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Noul an aduce schimbări în lumea modei. Raluca Bădulescu, jurata de la ”Bravo, ai stil!”, una dintre cele mai extravagante apariții de pe micul ecran, cea care i-a la ”puricat” mereu ținutele vedetelor, vine cu informații fresh din modă.

Culoarea și tendințele în modă în 2022

Vedeta dezvăluie care este culoarea anului 2022, dar a ținut să puncteze și care sunt tendințele în modă, dar mai ales, a spus care sunt articolele vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui în acest an.

ADVERTISEMENT

”Culoarea anului 2022 este nuanța very peri, o nuanță dinamică de albastru periwinkle cu un subton de roșu violet ce îmbină fidelitatea și constanta asociată albastrului cu energia și entuziasmul roșului”, a declarat Raluca Bădulescu pentru Kanal D

Diva de la Kanal D mărturisește că perioada pandemică pe care o traversăm de aproape doi ani își spune și în 2022 cuvântul în materie de modă. Astfel că marile case de modă prezintă ținute versatile, comode, care sunt în același timp și foarte elegante și provocatoare.

ADVERTISEMENT

Important este și că animal printul nu se demodează, ci rămâne în vogă și în 2022, din urmă venind și ținutele cu iz nostalgic.

”Apar tendințele nostalgice”

”Există o nouă modă, o modă duală, toate au legătură cu această perioada pe care o trăim. Toate prezentările caselor de modă sunt concepute pentru realitatea pe care o trăim acum; de la pantaloni și rochii matlasate, cercei foarte lungi, imprimeuri, rochii mini decupate, până la cizme metalice, foarte multe genți rotunde, jampiere, blugi. Evident, apar tentintele nostalgice cu cardiganele, paltoanele și blană artificială. Rămâne în mare vogă animal printul”,mai spune jurata de la ”Bravo, ai stil”.

ADVERTISEMENT

Astfel, Raluca Bădulescu susține că anul 2022 nu ar trebui să ne facă probleme din punct de vedere vestimentar, fiind unul foarte ofertant. Însă, pe lângă ce este la modă, vedeta spune că trebuie să ținem cont și de stilul propriu, de atitudine și de personalitatea noastră.

”În concluzie, anul 2022 este un an foarte ofertant din punct de vedere vestimentar, dă frâu liber imaginației și personalității noastre pe care trebuie să le explorăm. Dar trebuie să ținem cont, înainte de tendințele astea, de atitudine, de felul în care purtăm noi hainele și de cum ni se potrivesc, adăugă Raluca Bădulescu.

ADVERTISEMENT

Piesa vestimentară care este ”vedetă” pe timpul iernii

Pentru că ne aflăm în sezonul rece, piesa vestimentară care nu trebuie să lipsească din garderoba doamnelor și domnișoarelor, conform vedetei, este trenciul. Acesta poate fi purtat în diferite moduri, important este să se țină cont de forma și mărimea lui.

”În acest sezon, trenciul este o piesă vestimentară foarte importantă. E, în același timp, foarte ușor de integrat în garderoba oricui.

Fie că alegem nuanța clasică de trenci bej, fie că alegem fucsia. Oricum ar fi, a se reține faptul că poate fi combinat cu pulovere groase oversize, cu pantaloni de piele, cu cizme cu toc sau fără. Trebuie acordată o foarte mare atenție proporției și formei trenciului”, spune criticul de modă.

ADVERTISEMENT