ADVERTISEMENT
Life

Raluca Bădulescu, dezvăluire neașteptată în emisiunea lui Denise Rifai. Unde a lucrat când nu era celebră

Autor: Andreea Stanaringa | 12.05.2021 | 12:11
Raluca Bădulescu, dezvăluire neașteptată în emisiunea lui Denise Rifai. Unde a lucrat când nu era celebră
Raluca Bădulescu, dezvăluire neașteptată în emisiunea lui Denise Rifai. Unde a lucrat când nu era celebră. Sursa foto: capturi YouTube

Raluca Bădulescu a făcut o dezvăluire neașteptată în emisiunea „40 de întrebări” a lui Denisei Rifai. „Regina Regească”, așa cum este supranumită, nu a fost întotdeauna o figură cunoscută în lumea modei. 

ADVERTISEMENT

Fashionista a vorbit despre meseria pe care a avut-o înainte de a deveni celebră, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Deși a frecventat două facultăți, niciuna dintre ele nu a fost în domeniul vestimentar.

Puțini știu că Raluca Bădulescu a urmat Facultatea de Litere, dar a făcut și doi ani la Academia de Studii Ecomomice (ASE) din Capitală.

Raluca Bădulescu, dezvăluire neașteptată în emisiunea lui Denise Rifai. Unde a lucrat când nu era celebră

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, jurnalista i-a adresat Ralucăi Bădulescu întrebări despre carieră și viața personală, mai mult sau mai puțin dificile.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a fost profesoară de limba română și engleză la un liceu din București, însă a petrecut acolo doar trei luni.

După ce a renunțat la meseria de profesor, Raluca Bădulescu a lucrat timp de opt ani în departamentul de import-export al unei companii petroliere.

Jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut o pasiune pentru haine și modă încă de la o vârstă fragedă, chiar și atunci când lucra într-o corporație și trebuia să se îmbrace formal, la costum.

ADVERTISEMENT

„Am observat că tineretul nu mai pune astăzi mare preț pe școală. Nu știu dacă este importantă neapărat pentru că urmând o facultate îți poți găsi meseria ideală. Eu am terminat Facultatea de Litere, aș fi putut fi profesoară de română și engleză, aș fi putut să lucrez la Resurse Umane.

Eu am lucrat chiar în cadrul companiei naționale a petrolului ca trader de produse petroliere. Am fost nehotărâtă!

ADVERTISEMENT

Însă toate aceste cunoștințe pe care le acumulezi în anii de liceu, în anii de facultate, toate te ajută să te dezvolți, să înțelegi altfel lumea din jurul tău, să te raportezi altfel la situațiile pe care le întâlnești”, a dezvăluit Raluca Bădulescu în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Raluca Bădulescu, sfat important pentru tineri

Jurata de la Kanal D a ținut să le transmită tinerilor și, în general, tuturor care vor să studieze, un lucru foarte important. Vedeta pune mare preț pe studii, chiar dacă o persoană își poate schimba meseria ulterior.

ADVERTISEMENT

„Eu îi încurajez pe cei care vor să facă școală, indiferent de cariera lor ulterioară pe care și-o aleg. Important este că ți se deschid altfel orizonturile, poți face alte alegeri în viață”, a continuat Raluca Bădulescu.

Denise Rifai i-a adresat blondinei întrebări grele, însă aceasta nu s-a ascuns, chiar dacă i-a fost teamă, așa cum a declarat marți la Teo Show.

Raluca Bădulescu a mai văzut și alte interviuri ale jurnalistei de la Kanal D, astfel că a intuit ce fel de întrebări ar putea să-i pună Denise Rifai. În plus, fashionista a menționat că a fost atât de emoționată de interviu, încât a și uitat ce răspunsuri a dat.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!